Подробно търсене

КОЛАГЕН ФОРТЕКС 11500 ПЛЮС САШЕ Х 30 ФОРТЕКС | FORTEX

Кат. номер 79458

Кратко описание
Колаген Фортекс 11500 Плюс е специална хранителна добавка на Fortex, съдържаща иновативна комбинация от колаген, глюкозамин, витамин С и манган, която спомага за доброто здраве и състояние на ставите, ставните обвивки и сухожилията, съдейства за тяхната регенерация и въздейства благотворно върху тъканите и кожата.
Производител
ФОРТЕКС
Марка Марка
ФОРТЕКС
0 от 5
46,99 лв.
Запази в любими

Описание

Колаген Фортекс 11500 Плюс е специална хранителна добавка на Fortex, съдържаща иновативна комбинация от колаген, глюкозамин, витамин С и манган, която спомага за доброто здраве и състояние на ставите, ставните обвивки и сухожилията, съдейства за тяхната регенерация и въздейства благотворно върху тъканите и кожата. Продуктът оказва интензивна възстановяваща грижа за нормалната функция на костите, хрущяла и кожата, като същевременно ги предпазва от оксидативния стрес. Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан и е от съществено значение за опорно-двигателния апарат, за косата, кожата и ноктите. Нашето тяло естествено синтезира този протеин, но с напредване на възрастта процеса се забавя, а след навършване на 40 години спира напълно. Това води до нуждата от допълнителен прием на колаген. Глюкозаминът действа противовъзпалително, облекчава ставните болки и съдейства изграждането на здрава хрущялна тъкан, като също така стимулира производството на колаген и подобрява функцията на ставите и мускулите. Манганът е минерал, който представлява неизменна част от много ензимни системи в организма. Той спомага за развитието на костната тъкан и поддържа ставната течност в нормално състояние.

 

 

Състав на 1 саше:

 

Колаген (високопречистени колагенови пептиди Fortigel-B) - 11 500 мг;Глюкозамин сулфат 2КСl - 200 мг;Витамин С (аскорбинова киселина) - 100 мг;Манган (манганов глюконат) - 4 мг.

 

Начин на употреба:

Съдържанието на 1 саше се изсипва на малки порции в 150 мл. топла течност – чай, мляко или вода. Разбърква се добре до пълно разтваряне на сместа и веднага се изпива.Препоръчителната дневна доза е 1 саше.

 

Опаковка: 30 сашета

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели