Подробно търсене

КОЛАГЕН ФОРТЕКС 11500 ПЛЮС САШЕ Х 30 ФОРТЕКС | FORTEX

Кат. номер 79458

Кратко описание
Колаген Фортекс 11500 Плюс е специална хранителна добавка на Fortex, съдържаща иновативна комбинация от колаген, глюкозамин, витамин С и манган, която спомага за доброто здраве и състояние на ставите, ставните обвивки и сухожилията, съдейства за тяхната регенерация и въздейства благотворно върху тъканите и кожата.
Производител
ФОРТЕКС
Марка Марка
ФОРТЕКС
0 от 5
46,99 лв.
Запази в любими

Описание

Колаген Фортекс 11500 Плюс е специална хранителна добавка на Fortex, съдържаща иновативна комбинация от колаген, глюкозамин, витамин С и манган, която спомага за доброто здраве и състояние на ставите, ставните обвивки и сухожилията, съдейства за тяхната регенерация и въздейства благотворно върху тъканите и кожата. Продуктът оказва интензивна възстановяваща грижа за нормалната функция на костите, хрущяла и кожата, като същевременно ги предпазва от оксидативния стрес. Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан и е от съществено значение за опорно-двигателния апарат, за косата, кожата и ноктите. Нашето тяло естествено синтезира този протеин, но с напредване на възрастта процеса се забавя, а след навършване на 40 години спира напълно. Това води до нуждата от допълнителен прием на колаген. Глюкозаминът действа противовъзпалително, облекчава ставните болки и съдейства изграждането на здрава хрущялна тъкан, като също така стимулира производството на колаген и подобрява функцията на ставите и мускулите. Манганът е минерал, който представлява неизменна част от много ензимни системи в организма. Той спомага за развитието на костната тъкан и поддържа ставната течност в нормално състояние.

 

 

Състав на 1 саше:

 

Колаген (високопречистени колагенови пептиди Fortigel-B) - 11 500 мг;Глюкозамин сулфат 2КСl - 200 мг;Витамин С (аскорбинова киселина) - 100 мг;Манган (манганов глюконат) - 4 мг.

 

Начин на употреба:

Съдържанието на 1 саше се изсипва на малки порции в 150 мл. топла течност – чай, мляко или вода. Разбърква се добре до пълно разтваряне на сместа и веднага се изпива.Препоръчителната дневна доза е 1 саше.

 

Опаковка: 30 сашета

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели