Humex (Хюмекс) Спрей за уши, 75мл

Прод.код 20918 / Тегло 0.08 кг.

Марка УРГО | URGO
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 96 оценки)
8,39 лв.
Запази в любими Запази в любими

HUMER спрей за уши и медицинско изделие предназначено за редовно подържане на външния ушен канал и за предотвратяване на образуването на тапи от ушна кал. От 30 месечна възраст. Може да се използва самостоятелно след 12 годишна възраст.

Начин на действие: В първата част на ушния канал естествено се съдържа ушна кал, жълто вещество в различно количество, което защитава канала от прах, чужди тела и инфенции. По естествен начин и понякога в резултат на използването на памучни тампони, ушната кал може да се натрупа и да образува тапи. Тези тапи от ушна кал, понякога образувани в близост до тъпанчето, могат да причинят сърбеж, възпаления и инфекции на ушния канал. Могат да доведат до влошаване на слуха.     

HUMER спрей за уши изотоничен разтвор се прилага директно в ушния канал благодарение на обезопасения накрайник, не нарушава естественото pH и не наранява ушния канал. Улеснява замързяванията и излишната ушна кал преди да се образува тапа.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Използвайте средно 2-3 седмично. При често излагане на силно прахово замърсяване може да се препоръчва по-често и дори ежедневно използване. HUMER спрей за уши се препоръчва също за използвашите слухови апарати (след като апарата бъде отстранен).

За подробна информация прочетете внимателно листовката.  

Съдържание: пречивстена вода, натриев хлорид, динатриев едетат, бензалкониев хлорид, динатриев фосфат, натриев хидроксит.

Внимание : Съд под налягане: може да експлодира при нагряване.

Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено.

Да не се пробива и изгаря след употреба. Да се пази от пряка слънчева светлина.

Да не се използва на температури, по високи от 50°C.

Да се съхранява извън обсега на деца.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!