Хепатофелин за черен дроб и пречистване на организма от токсини, със силимарин, 30 капсули, Vita Herb

Прод.код 19870 / Тегло 0.04 кг.

Марка ВИТА ХЕРБ | VITA HERB
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 129 оценки)
17,39 лв.
Запази в любими Запази в любими

Черният дроб – „химичната лаборатория“ на организма

Хепатофелин е натурален продукт подкрепящ функциите на черния дроб, който съдържа оптимална доза екстракт от бял трън (силимарин), артишок, глухарче, соево и ленено масло.

В черния дроб се обработват и разграждат веществата, които приемаме. Злоупотребата с алкохол, тютюнопушенето, лекарствата, както и някои вируси и паразити, могат да предизвикат увреждания на черния дроб. Билковата терапия често е решение на голяма част от наблюдаваните проблеми, също е препоръчителна
за профилактика.
 

Пречистване на организма от токсините

Някои вещества и медикаменти, като парацетамол и ацетоминофен, натоварват черния дроб и не трябва да се прекалява с употребата им.

Силимарина (екстракта от бял трън) е основната съставка на Хепатофелин и е един от най-ефективните природни продукти, за подобряване функцията на черния дроб и поддържане дейността на чернодробните клетки. Ефективността му е подкрепена от различни изследвания и той се използва от векове при различни чернодробни състояния.

Артишокът е особено богат на цинарин - мощен антиоксидант, подкрепящ детоксикиращите функции на черния дроб и на отделителната система.

Профилактика и подкрепа

Активните съставки в Хепатофелин подкрепят чернодробната функция и хепатоцитите, помагат за противодействане на нежеланите ефекти при употребата на медикаменти, злоупотреба с алкохол и цигари. Те подкрепят нормализирането на нивата на чернодробните ензими. Налични данни сочат, че приемът на Хепатофелин увеличава с 23% регенеративните възможности на чернодробните клетки, след като в организма са се натрупали "вредители", вследствие употребата на алкохол, никотин, медикаменти и пр.

Ефективността на веществата в Хепатофелин е подкрепена и от това, че те са в предварително разтворено състояние, което гарантира бързото им усвояване от организма.

Засилен метаболизъм и подобрено храносмилане

Действието на активните съставки върху черния дроб и жлъчката, се отразява на метаболизма и подкрепя храносмилането.

Артишокът засилва жлъчната секреция и диурезата, и в същото време стимулира метаболизма на холестерола. Глухарчето съдържа биоактивни вещества, които подпомагат секрецията и тонуса на храносмилателната система. То подкрепя дейността на черния дроб, диуретичната функция на бъбреците и пикочните пътища, както и на стомашно-чревния тракт.

Хепатофелин съдържа и соево и ленено масло, имащи благоприятни ефекти върху метаболизирането на на мазнините в кръвта, регулацията на серумния холестерол и подкрепа на сърдечно-съдовата система.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!