Феминорм при менопауза х 30 капсули, Borola

Прод.код 17798 / Тегло 0.05 кг.

Марка БОРОЛА | BOROLA
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 91 оценки)
11,39 лв.
Запази в любими Запази в любими

Феминорм съдържание:

Природен продукт, естествена алтернатива на хормоно-заместителната терапия за преодоляване на .
 
Действие:
Активните съставки на Феминорм са естествени фитоестрогени. Всяка капсула съдържа 250mg стандартизиран екстракт от Trifolium pretense (вид червена детелина), с най-мощният естрогенно-подобен ефект - генистеин, дайдзеин, биоканин и формононетин. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.Феминорм съдържа фитоестрогени, структурно и функционално наподобяващи женските полови хормони. Те се свързват селективно с естрогенни рецептори и стимулират тяхната активност, без да потискат производството на естрогени в организма. Това води до възстановяване на хормоналния баланс и премахване на менопаузалните смущения.
Феминорм увеличава костната плътност, предотвратява загубата на костна маса. Продуктът подобрява еластичността на кръвоносните съдове, намалява холестерола и предпазва от сърдечно-съдови усложнения.
 
 Феминорма има симтоматично действие върху:
Овладяване на менопаузални оплаквания.Намаляване риска от остеопороза и сърдечно съдови усложнения при менопауза.Предотвратяване атрофични промени на кожата и лигавиците при менопаузата.Оперативно отстраняване на яйчниците.Пременструални невровегетативни и психически нарушения.Смущения в менструалния цикъл на момичетата 
 
Дозировка и прием:
По 1 капсула от 1 до 3 пъти дневно след хранене.
 
Нежелани ефекти:
Феминорм е безвреден. Не са наблюдавани нежелани ефекти, даже при продължително приложение.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!