Фамотидин 20мг, 30 таблетки

Прод.код 1532 / Тегло 0.03 кг.

Марка
СОФАРМА | SOPHARMA
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 76 оценки)
3,69 лв.
Запази в любими Запази в любими

Като лекарство съдържащо най-силния H2-рецепторен блокер, фаматодин вижда приложение при третирането на киселинен рефлукс при пациенти над 12 годишна възраст. Този продукт няма клинично приложение при деца под 12, затова не е препоръчително да се употребява без лекарска консултация.

Какво е приложението на Фамотидин 20мг, 30 таблетки

Основното приложение на фамотидин 20мг, 30 таблетки, е третирането на появата и покачването на стомашни киселини в хранопровода. Този рефлукс може да бъде причинен от прекомерно хранене, консумацията на алкохол, никотин и цигари, силна физическа активност както и консумацията на храни с високо съдържание на животински холестерол.

Рефлуксът може да се усеща като постепенно покачваща се пареща болка към гърлото и горните части на хранопровода, както и парене под гръдния кош, диафрагмата и ларинкса. Това, което фамотидин 20мг, 30 таблетки прави е да блокира H2 рецепторите на стомашните стени, което прекратява и смекчава ефектите на киселинно образуване.

Този медикамент е предназначен за третиране на симптоми, но за да се отстрани перманентно е нужно да се наблегне на промяна на диетата и консумацията на вредни вещества като цигари и алкохол. За да се установи най-точния начин за подобряване на вашето здраве и комфорт през деня и нощта, е желателно да се консултирате с Вашия личен лекар.

Кой може да ползва Фамотидин 20мг

Този лечебен не бива да се ползва от лица под 12 годишна възраст, тъй като няма клинична информация за безопасност и ефикасност за пациенти под тази възрастова група. Не е нужно лекарско предписание за приемането му, но е желателно да се консултирате с лекар преди да третирате симптоми на стомашен рефлукс с Фамтодин.

Поради своята ефикасност, този продукт се ползва от хора в различни възрастови групи, като най-честата употреба е при хора приели големи количества спиртни напитки на празен стомах. Наличието на висока киселинност и захарност в напитките причиняват раздразнение на лигавицата на стомаха, което произвежда киселините нужни за разграждането на захарите.

Фамтодин се ползва и при пушачи, които също могат да страдат от рефлукс при пушене на гладно. Желателно лекарствения продукт да се приема по време на или след хранен, тъй като така се увеличава ефикасността на неговото усвояване от организма.

Как да очаквате от пазаруването си от AptekaMedea.bg

Това, което много хора вече намериха тук е изобилие от решение за най-различни проблеми, и то на много добра цена. Ако страдате от рефлукс на стомашните киселини и искате бързо и безотказно да се справите с дискомфорта и болката след хранене, можете спокойно да се доверите на нашата селекция направена благодарение на нашето експертно мнение.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах