Подробно търсене

ЕВРОФАРМА | EUROPHARMA УЛТРАЗВУКОВ ДИФУЗЕР

Кат. номер 81665

Кратко описание
Еврофарма Ултразвуков Дифузер за ароматерапия, с етерични масла е иновативен продукт, изпълняващ няколко функции, овлажнява въздуха в помещението и му придава приятен аромат.
Производител
ЕВРОФАРМА
Марка ЕВРОФАРМА | EUROPHARMA
0 от 5
54,19 лв.
Запази в любими

Описание

Еврофарма Ултразвуков Дифузер за ароматерапия, с етерични масла е иновативен продукт, изпълняващ няколко функции, овлажнява въздуха в помещението и му придава приятен аромат.

Действие:

Уредът разпръсква водна пара, която е примесена с етерични масла, овлажнявайки въздуха в помощението и зареждащ го с приятен аромат. Ултразвуков дифузер, Меко многоцветно LED осветление, Touch управление, Защита при ниско ниво на водата.

Начин на употреба:

Отворете капака на устройството. Напълнете резервоара с вода. Добавете няколко капки от любимото ви етерично масло. Важно! Не наливайте вода над обозначената с MAX линия. Поставете обратно капака на устройството. Свържете устройството с електрическата мрежа. Дифузерът ще подаде звуков сигнал еднократно и ще остане в режим изчакване на вашите команди.

Контролен панел: Mist бутон: 1 докосване – включва дифузера. Бутонът Mist светват в зелено.Нивото на струята на дифузера автоматично е настроена на силна струя. 2-ро докосване – изключва дифузера. Бутонът Mist светва в червено. Light бутон:Уверете се, че дифузерът е включен и Light бутона свети в червено:1 докосване –светлините се редуват непрекъснато. 2-ро докосване – избирате да свети точно определена от вас светлина.

Напр: когато искате да изберете синя светлина, изчакайте дифузера да светне в синьо и натистене втори път бутона. 3-то натискане –дифузерът ще продължи да работе без да свети.

Почистване на резервоара за вода: Изключете захранващия кабел и извадете капака на резервоара. Излейте останалата вода в резервоара от противоположната страна на отвора за въздух, както е показано на картинката. Добавете малко топла вода в резервоара и мек препарат, подсушете с кърпа за почистване.

Внимание! Не използвайте корозивен почистващ препарат за почистване.

Гаранция: Този продукт е в гаранцията за период от 24 месеца, считано от датата на покупката. Моля, не поправяйте и не ремонтирайте уреда сами.

Обърнете се към производителя. Ако усетите лош мирис или нещо необичайно, моля изключете устройството незабавно. Не изваждайте щепсела с мокри ръце, тъй като това може да доведе до токов удар. Не поставяйте устройството на наклонена или неравна повърхност, за да избегнете изтичане на вода или повредина компонентите. Не поставяйте устройството близо до източници на топлина или на пряка слънчева светлина. Пазете се от други електрически уреди, които са податливи на повреди от влажността. Редовно почиствайте уреда, ако няма да се използва дълго време - съхранявайте на сухо и сенчесто място. Не оставяйте дифузера без надзор, когато наоколо има деца. Не потапяйте във вода и не миите базата на уреда.

Проблем: Причина - решения струята не се включва - дифузерът не е включен в ел.мрежа.Включете дифузера в ел.мрежа. Не сте натиснали бутона MIST. Погледнете инструкциите в упътването. Няма вода в резервоара. Добавете вода в резервоара. Неподходяща влажност и температура в помещението. Погледнете инструкциите в упътването. Водата надвишава максималното ниво - уверете се, че водата не надвишава максималното ниво.Отлейте, ако е повече. Неравномерна струя -водата в резервоара е малко – долейте вода. Натрупали са се отлагания в резервоара - почистете дифузера съгласно инструкциите. Капакът не е поставен правилно -поставете правилно капака на уреда.Протичане на вода -конденз върху отворите за въздушната струя.Използвайте в помещение с подходяща температура и влажност.Температурата и/или влажността в помещението е твърде висока.Спрете уреда и го преместете в подходящо помещение. Лоша/странна миризма -водата в резервоара е мръсна.Почистете дифузера съгласно инструкциите и налейте чиста вода. Използваното масло е синтетично. Използвайте натурални етерични масла.

Опаковка:

1х адаптер за захранване, Чаша за пълнене на дифузер, 1 x Ръководство за потребителя.

Спецификации: Модел DROP 1 Източник на захранване AC 100-240V 500mA. Мощност12W, Обем на резервоара за вода 100 mL. Работно време максимум 7часа. Изпускане на мъгла 20 - 40 mL (0.69 -1.38oz) на час. Условия на работа: Влажност: 30 –80% RH Температура: 5 –40 градуса. Ултразвукова честота2.35 -2.45 MHz  

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 100 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 100кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели