Подробно търсене

ЕВРОФАРМА | EUROPHARMA АПАРАТ ЗА КРЪВНО ГОВОРЯЩ BP-1307

Кат. номер 81641

10%
Кратко описание
ЕВРОФАРМА | EUROPHARMA говорeщ апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, напълно автоматичен за измерване над лакът.
Производител
ЕВРОФАРМА
Марка ЕВРОФАРМА | EUROPHARMA
0 от 5

Regular Price: 79,99 лв.

Special Price 71,99 лв.

Валидна до 30.04.2019
Запази в любими

Описание

ЕВРОФАРМА | EUROPHARMA говорeщ апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, напълно автоматичен за измерване над лакът.Модел BP-1307. Цифров LCD дисплей размер: 102,1 мм × 68,9 мм (4,02 инча x 2,71 инча).Среден маншет, подходящ за ръка с обиколка 22-36 см

Действие:

Автоматично напомпване. Памет 120 записа в 2 групи с дата и час. Индикатор за аритмия, индикатор за класификация на СЗО. Изчисляване на средни стойности на измерванията. Индикатор за изтощена батерия. Автоматично изключване и гласово съобщаване.

Начин на употреба:

Преди измерване на кръвното налягане е желателно да са изминали поне 30 минути след хранене, физическо натоварване и къпане. Прекарайте в седнало положение в спокойна среда поне 5 минути преди измерването. Не се изправяйте по време на измерването. Седнете в спокойно положение с ръка на нивото на сърцето. Не говорете и не извършвайте движения по време на измерването. По време на измерването не трябва да има силни електромагнитни смущения, например от микровълнова печка или мобилни телефони. Изчакайте поне 3 минути преди да направите повторно измерване. Опитайте се да измервате кръвното си налягане по едно и също време всеки ден. Сравнения между измерванията трябва да се правят, само когато измерването е извършвано на една и съща ръка, в едно и също положение и по едно и също време на денонощието. Този апарат за измерване на кръвното налягане не се препоръчва за хора с тежка аритмия. Не използвайте този апарат за измерване на кръвното налягане, ако е повреден.

Апаратът за измерване на кръвно налягане има 1-годишна гаранция, която започва от датата на покупката. Ако апаратът не функционира правилно поради дефект на някой от компонентите или некачествена изработка, ние ще го поправим или заменим с нов безплатно. Гаранцията не покрива повреди на апарата, възникнали вследствие на неправилна експлоатация.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели