Account

Чай и билки

Търсите ли висококачествени чайове и билки? Имате ли афинитет към по-естествени и природосъобразни решения? Търсите ли нещо специфично, което не намирате другаде? Тогава нашата селекция от чайове и билки е точно за вас.

Какви са преимуществата на естествените чайове и билки

Човек идва от природата. Неговото естество е тясно свързано с природата и нейните процеси, без значение колко бетон и стомана сложи той между себе си и нея. Това е причината толкова много хора, по естествен път, да се връщат към употребата на билки и естествени чайове, които не само тонизират организма, но и помагат с храносмилането.

Голяма порция от нашите клиенти едновременно пазаруват и се ползват от фармацевтични продукти, но и такива с изцяло естествен произход. Причината за това, е че този начин е един от най-ефикасните способи, чрез които един човек може да постигне баланс.

За какво се ползват чайовете и билките

Освен, че ухаят добре, правилно подбрани чай и билки могат да подпомогнат с огромен диапазон от проблеми. От зачервено гърло, до проблеми с пикочният мехур, естествените продукти имат значително по-ниска токсичност и могат да доведат тялото към баланс по-един много по-нежен начин.

Чайове, реално, има за всичко – от такива като профилактик, до букети от подбрани билки, селектирани заради своят богат извор на витамини и минерали. Няма значение дали търсите естествено решение на заболяване или просто сте любител и събирател, билковите чайове които са налични тук ще обслужат нуждата на всеки един от вас.

Билките могат да се ползват за компреси, които да подпомогнат спадането на оток или възпаление. Много от веществата в подбраните билки има както антисептични свойства, така и противовъзпалителни.

Те помагат на организма да достигне желаният баланс, без да нарушават бариерата между естественото и синтетичното. С наличието на толкова много фармацевтични решения, наплива на клиенти с търсене на естествени продукти е изцяло очаквано.

Ето защо AptekaMedea.bg е синоним за качество

Дълги години полагахме усилия да се задържим на чело на аптекарската сфера. Вече 10 години сме на челни позиции, и това е понеже старателно и педантично подбираме всичко налично в нашите аптеки.

Всеки нов клиент бързо се научава, че Медея е синоним на качество и доверие, а това не е нещо, което се постига лесно. Нашата работа като водеща верига аптеки, е не само да ви снабдим с качествени продукти, но и да го направим на добра и разумна цена.

Това постигаме като директно работим с производителите вместо да използваме посредничи, които просто замътват водата. При нас ще откриете всичко необходимо за вашите нужди, и дори неща, които не сте знаели, че съществуват – направете правилният избор още днес и изберете Медея като източник на качествен чай и билки.

Add to favorites
1,39 лв.
Чай Мента, 20 бр., филтър, Биопрограма Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 100 оценки)
Add to favorites
1,39 лв.
Чай Мечо грозде, 20 бр. филтър, Биопрограма Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 113 оценки)
Add to favorites
1,49 лв.
Чай при Грип и простуда, с ехинацея, 20 бр. филтър, Биопрограма Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 87 оценки)
Add to favorites
2,39 лв.
Чай Ройбос, 20 бр. филтър, Биопрограма Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 136 оценки)
Add to favorites
1,49 лв.
Чай Сена - Майчин лист, 20 бр. филтър, Биопрограма Оценка на продукта
4.15 от 5 ( 72 оценки)
Add to favorites
1,59 лв.
Чай Ябълка и канела, 20 бр. филтър, Биопрограма Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 116 оценки)
Add to favorites
1,59 лв.
Чай Ягода и Каркаде, 20 бр. филтър, Биопрограма Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 46 оценки)
Add to favorites
0,99 лв.
Черен синап, 50гр., Билек Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 117 оценки)
Add to favorites
1,09 лв.
Черен чай, 20 бр. филтър, Биопрограма Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 128 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!