ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ДЪРЖИМ ЗДРАВЕТО И КИЛОГРАМИТЕ СИ ПОД КОНТРОЛ ЕДНОВРЕМЕННО?

Много хора са объркани по пътя към извайването на фигурата, която искат. Някои скачат в капана на йо - йо ефекта, а именно редуват периоди, в които гладуват до припадък, с такива, в които изпразват хладилника, подтиквани от нуждата на организма да оцелее.

Напоследък се забелязва промяна в диетите. Само допреди няколко години всички спазваха строги режими, в които закуската беше предимно чай или кафе без захар, обядът се състоеше от две твърдо сварени яйца с половин грейпфрут, а вечерята (ако имаше такава) беше неовкусена салата. Много от последователите на този тип хранене гладуваха дълго и упорито, лишавайки себе си от така важни минерали и витамини, които поемаме с някои храни, заклеймявани заради високото си съдържание на мазнини или въглехидрати.

От известно време промяната се забелязва във всички - в тези дни няма човек, който да не е чувал за високомазнинна диета, кето диета, нисковъгле - хидратна диета или просто здравословно хранене, което изключва полуфабрикатите, както и доста от продуктите със съмнително съдържание. Хората промениха доста хранителната си култура и вече е масова практика да се четат етикетите. Общото между тези типове диети е това, че калориите, идващи от полезни източници са много повече. Така тялото не изпада в режим на оцеляване и не атакува мозъка, който от своя страна ни кара да нападаме всяко ястие, което се изпречи пред очите ни.

Ситуацията ни е до болка позната, но важното е, че повечето от нас научиха и прилагат на практика правилото, че колкото повече полезни и питателни храни приемаме, толкова по - заредено е тялото ни с енергия, съответно общото ни здравословно състояние се подобрява драстично.

Наред с това, все повече спортни натури, фитнес модели и личности, занимаващи се активно със спорт, дадоха добър пример, записвайки онлайн своите тренировки.

Така всички ние имаме свободата да тренираме правилно, без да се ангажираме с това да ходим във фитнес зала. За да изпълняваме всички серии от упражненията си и да удължим времето, в което ще можем да спортуваме, ние се нуждаем неизбежно от енергия. По - добрата тренировка зависи от няколко неща - пълноценен сън, качествена храна и правилните хранителни добавки.

Една от добавките, които може да включите успешно и безопасно в режима си е Л-карнитинът. Нека се запознаем малко по - подробно с него:

В клетките на човешкия организъм текат енергийни процеси, за които е установено, че важна роля играе L - карнитина. Той представлява витаминоподобна киселина и често бива наричан аминокиселина. Установено е, че карнитинът се изхвърля бързо от тялото - за около 17 часа, което налага постоянното му подновяване. Около 70 % от него се усвоява с храната, а останалите около 30 % се синтезират при наличието в организма на необходимите за това витамини - В12,В6,С и желязо, като за  добрия синтез спомага правилното функциониране на бъбреците ни. Източници на L-карнитин са червеното месо - агнешко и телешко, авокадото и млечните продукти.

Механизмът на действие на L-карнитинът е такъв, че неговите молекули се свързват с мастните молекули в организма ни и проникват заедно в митохондриите, а там освобождават енергия, като разграждат чрез оксидация мастните киселини. Пиковите му стойности в кръвта се получават от 3 до 6 часа след приема, така, че за да е най - ефективен трябва да се приеме от 3 до 4 часа преди физическо натоварване. Изхвърлянето му от организма се увеличава наред с увеличения му прием, тоест колкото повече от него приемаме, толкова повече тялото ни ще привикне и ефектът му ще спада. За това ефектът е бърз, но трябва да се приема циклично, тоест да редуваме периода, в който го приемаме, с такъв ,в който го "слагаме на пауза".

Освен добър помощник в изгарянето на мазнините, L-карнитинът има антиоксидантно действие, подобрява мозъчната дейност и снабдяването на мускулатурата с кислород. Намаля натрупването на млечната киселина в мускулите, забавя процесите на стареене на костите и подобрява сърдечната дейност. L-карнитин е препоръчван за хора със захарен диабет и затлъстяване, ако приемът му е придружен с много течности и правилна двигателна активност, резултатите ще са впечатляващи и в пъти по – бързо постижими.

Може да се снабдите бързо и лесно с него от тук (https://aptekamedea.bg/l-karnitin-500mg-kh-30-abo-farma-v1.html) и да се радвате успешно на по - малко сантиметри от обиколката на талията и ханша. Важно е да знаете, че колкото по - голямо е телесното ни тегло, толкова по - голяма е нуждата от повече милиграми L-карнитин. Например хората над 70 кг имат нужда от около 1000 мг дневно. Това може да бъде постигнато с две таблетки Л-КАРНИТИН.

Друг важен елемент, свързан с производството на енергия е магнезият. Той е част от високоенергийното съединение аденозинтрифосфат, който пренася и съхранява химичната енергия в клетките. Ранните симптоми на магнезиев дефицит се характеризират със загуба на апетит, безсъние, умора и раздразнителност. При умерения дефицит се наблюдава ускорен пулс, а при тежкия - крампи на мускулите и загуба на чувствителност. Хората, които имат нужда от повишен прием на магнезии са хипертониците, диабетиците, активно спортуващите и всички, които са подложени на постоянен стрес, както и бременните жени, кърмачките, жени в менопауза и с остеопороза. Магнезият доказано стимулира производството на ключови хормони, подобрява инсулиновата чувствителност, подпомага възстановяването след тежки физически натоварвания, увеличава издръжливостта. Предлагаме ви да държите нивата му под контрол като се снабдите с него от тук.

Важно е да се знае, че нормалните нива в организма на витамините от група В, както и витамин C и D са от изключително значение. Витамините от група В регулират метаболизма на белтъци, въглехидрати и мазнини. Витамин Ц и Д са незаменими в стимулирането на имунната система, а всички заедно допринасят за правилното функциониране на процесите в организма.

Магнезий, витамините от група В, както и витамин C и D може да си набавяте достъпно и ежедневно чрез хранителната добавка РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК солуцио 350 мл. Освен тях, добавката включва ядки, свежи плодове и зеленчуци, добити чрез каскадна ферментация. Този процес представлява отключване и обогатяване по законите на майката природа. По този начин ценната "същност" на растението се извлича, прехвърляйки на Регулатпро Метаболик своите уникални свойства. Процесът каскадна ферментация е защитен с европейски патент: ЕР 1153549. Внимателно подбрани свежи плодове, ядки и зеленчуци от биоземеделие, се разграждат по натурален начин от млечно кисели бактерии в последователни ферментационни фази в продължение на няколко седмици. Ензими и други протеини са фрагментирани до удобни за усвояване размери.

Вече знаем, че за да държим под контрол теглото и здравето си са нужни не само воля и постоянство, но и правилното отношение към нашето хранене, достатъчният прием на течности и контролът над процесите в организма ни, който лесно можем да управляваме, приемайки здравословни храни и правилните витамини.

Регулатпро Метаболик може да ви помогне много, ускорявайки процеса към достигане на по - добри и бързи резултати. Той подпомага ензимния баланс, ускорява метаболизма, регулира дейността на ендокринната система, компенсира загубата на течности след спорт и интензивна физическа дейност, помага за редуциране на теглото, поддържа нормалното функциониране на черния дроб.

Приемът му няма да попречи на нито един режим на хранене, тъй като той е чист от глутен, консерванти, алкохол, захар и мляко. Без значение дали сте на нисковъглехидратна диета, лишена от глутен, високомазнинна, или сте веган, може да бъдете спокойни, че набавяте полезни за организма си вещества, започвайки и завършвайки деня си с 10 ml Регулатпро Метаболик (1/2 мерителна чашка). Всичко за Регулатпро Метаболик може да научите тук, както и да го поръчате от нашия сайт.

Наясно сме, че достигането на желаната фигура не става по вълшебен начин, чрез гълтането на едно хапче - трябват и усилия. Но пътят към мечтаното тяло може да бъде многократно съкратен, ако знаем как да си помогнем, като спестим време и избегнем порочния кръг на йо - йо ефекта.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах