Константин Андреев – интервю

 Константин Андреев – интервю

В едно приятелско, предпразнично интервю, Константин Андреев ни разказва с какви емоции свързва коледните и новогодишни празници. Научете повече за забавните инициативи, с които ще бъдат отбелязани те в аптеки Медея. Какви са очакванията на собственика на най-бързо развиващата се верига аптеки в България и какви пожелания отправя той в навечерието на 2016г.

Г-н Андреев, за трета поредна година аптеки Медея посвещават целия месец Декември на децата. Изглежда това се превръща в традиция. Разкажете ни повече за инициативата.

Тече последният месец на 2015 година- Декември, наближават Коледа и Нова Година. Декември е най-вълшебното време от годината, една истинска приказка… Месец на подаръците и дългите уикенди, време, посветено на семейството и децата.

Децата вярват в магията на Дядо Коледа. Затова в аптеки Медея празнуваме в традиционен стил, с победители и награди. Подробна информация за инициативата можете да намерите във вашата любима аптека Медея или онлайн: www.aptekamedea.bg.

Тази година всички клиенти над 18 години също ще може да участват в специална игра с томбола и подаръци – три уикенда за двама в Банско, ваучери за пазаруване във веригата на стойност 50 и 20 лева.

Освен на децата, посвещаваме целия месец Декември на всички наши клиенти.

Като стана дума за традиции, как празнувате Коледа?

Имам щастието да празнувам Коледа два пъти: на 24 Декември и на 7 Януари. През Януари честваме Коледа в Русия с моето семейство. По традиция си разменяме подаръци, имаме празнична маса, пием шампанско и си намисляме желания.

Имате дъщеря. Какви трепети и чувства провокира този празник у децата?

Дъщеря ми навършва 14 години следващия месец. Тийнейджър ☺ – голям човек. ТЯ обожава Коледа и обикновено пътува за празниците. И тъй като обича конната езда, най вероятно подаръка й ще е свързан с хобито й.

Кога за последен път направихте снежен човек?

☺ Наскоро се опитвах да си спомня. В последно време климатът много се промени и дори нямаме сняг за празниците.Няма от какво да направя!

Каква беше изминалата година за аптеки Медея? С какво ще ни изненадате през новата 2016?

2015 беше една сложна и едновременно много интересна година. ☺

Създадохме нови 15 аптеки, още един офис Медея, наехме много нови служители. Отворихме първата аптека извън София – Медея Кюстендил.

В следващия брой очаквайте интервю с моя брат Алексей Андреев, който ще ви разкрие повече подробности относно бъдещите ни планове ☺

Ще пожелаете ли нещо на читателите ни?

Скъпи приятели, само една крачка ни дели от новата 2016 година. Вълнуващ момент, който винаги чакаме с нетърпение, пожелаваме си всички най-хубави неща, разменяме подаръци. Празниците са посветени на семейството и ни сближават, изпълват ни с любов, доброта, грижа. Това е време за приятелите, с които заедно да направим равносметка на случилото се през изминалата година.

Желая ВИ щастие, любов, благосъстояние, сбъднати мечти. Не забравяйте, че новата година ще бъде всичко онова, в което сами я превърнем.

Весела Коледа и Честита Нова Година! Бъдете здрави!

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах