30 дни са достатъчни: 8 стъпки, с които ще преобразите външния си вид само за месец

Погрешно се счита, че красотата е дар Божий и някои се раждат привлекателни, а други – не толкова. Защото всъщност красивият външен вид зависи единствено от нас. Нека да видим съветите на специалистите, които ще ви помогнат да се преобразите напълно, при това само в рамките на месец.

Стъпка 1

Всяка сутрин на гладно приемайте по 1 супена лъжица ленено семе, с чаша топла вода. След половин час можете да закусите.

Ползи:

Лененото семе перфектно почиства тялото. Това ще направи кожата по-гладка и свежа, а и ще се радвате на малка, но здравословна загуба на тегло. Също така лененото семе укрепва косата и ноктите.

Внимание! Ленено семе не трябва да се консумира при наличие на камъни в тялото.

Стъпка 2

Яжте ежедневно салата от варено цвекло. 

Ползи:

Цвеклото е уникално средство за пречистване на кръвта, което от своя страна е важен показател за добрия външен вид. Оказва и положителен ефект върху състоянието на кожата и работата на вътрешните органи, извежда токсините от тялото. За детоксикация може да използвате и хранителни добавки със същия ефект, например спирулина.

Стъпка 3

Всеки денчас преди лягане, правете маска на лицето със смес от глицерин и витамин Е. Пригответе я като на 30 грама глицерин добавяте 10 капсули витамин Е. Първо почистете лицето си и му направете лек масаж (най-добре с козметична четка), докато кожата не порозовее леко. Точно тогава клетките усвояват максимално хранителните вещества. Докато глицеринът се абсорбира обаче, може да усещате кожата леко лепкава, затова използвайте освежаващ тоник, който веднага ще премахне дискомфорта.

Ползи:

Всяка сутрин ще наблюдавате все по-добър ефект загладени бръчки и изравнен тен. Действа отлично против бръчките в края на очите, така наречените тип "пачи крак".

Стъпка 4

Хапвайте си поне 50 грама ядки на ден.

Ползи:

Косата и ноктите ви ще засияят от здраве само след 2 седмици.

Стъпка 5

На всеки три дни прилагайте подхранваща маска, подходяща за вашия тип коса.

Ползи:

След месец редовна употреба няма да можете да познаете косата си – ще е напълно възстановена и абсолютно здрава.

Стъпка 6

Снабдете се с чорапи за сън, изработени от памук или вълна. Използвайте памучните през топлите месеци, а вълнените през студените. Преди лягане, след като вече сте си взели душ, масажирайте за минутка краката си с любимото етерично масло, към което сте добавили и 2-3 капки ментово масло. След това си обуйте чорапите за сън и се наспете.

Ползи:

След месец краката ви ще бъдат великолепни. Тази процедура е незаменима месец преди летния сезон, защото ще може с гордост да показвате босите си крака навсякъде.

Стъпка 7

Грижа за миглите. Измийте добре някоя празна тубичка от очна спирала. Напълнете я с масло от пшеничен зародиш и всяка вечер, преди да си легнете, първо нанесете масло по цялата дължина на миглите.

Ползи:

След месец ще забележите с радост, че миглите ви са по-плътни, по-дълги и изглеждат впечатляващо.

Стъпка 8 

А сега да се погрижим и за кожата на тялото. Нуждаете се от една чаша морска сол и два пъти по-малко заквасена сметана. След вечерния или сутрешния душдокато тялото е още мокро, го масажирайте с тази смес с помощта на ръкавица за баня. След това изплакнете с топла вода и сте готови. Може да съхранявате остатъка от сместа в хладилник.

Ползи:

Солта премахва мъртвите частици кожа, дезинфекцира и премахва пъпките. Сметаната омекотява и подхранва. Системната употреба на този чудесен пилинг за тяло ще даде забележителни резултати.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах