Подробно търсене

БИОДЕРМА | BIODERMA МАТРИЦИУМ АМП 1МЛ Х 30

Кат. номер 71231

Кратко описание
БИОДЕРМА МАТРИЦИУМ АМП 1МЛ Х 30   Медицинско решение за регенериране на кожата Ползи от продукта: Стимулира клетъчната регенерация, доставяйки на клетките основни хранителни вещества; Регенерира основните съставки на кожата; Има антиоксидантно действие; Хидратира и защитава; Стерилни дозиБез аромат, без парабени, без консерванти, без алкохол, хипоалергенен, некомедонен; висока толерантностМетод на биологично действие: MATRICIUM™ е първото медицинско решение за регенериране на кожата.
Производител
БИОДЕРМА ЛАБОРАТОРИЯ
Марка БИОДЕРМА
0 от 5
91,99 лв.
Запази в любими

Описание

БИОДЕРМА МАТРИЦИУМ АМП 1МЛ Х 30

 

Медицинско решение за регенериране на кожата

Ползи от продукта:

Стимулира клетъчната регенерация, доставяйки на клетките основни хранителни вещества; Регенерира основните съставки на кожата; Има антиоксидантно действие; Хидратира и защитава; Стерилни дозиБез аромат, без парабени, без консерванти, без алкохол, хипоалергенен, некомедонен; висока толерантностМетод на биологично действие:

MATRICIUM™ е първото медицинско решение за регенериране на кожата.Продуктът се състои от 63 естествено налични в кожата съставки, разделени в 8 групи - пептиди, микроелементи, витамини, аминокиселини, въглехидрати, минерални соли, нуклеотиди и хиалуронова киселина.

MATRICIUM™ е със специален статут на медицинско изделие, гарантиран от авторитетни здравни институции, което означава, че той отговаря на изискванията за качество и ефикасност и е произведен според стандартите на фармацевтичната индустрия, но няма страничните ефекти на лекарствените продукти.

Пептиди – намират се в протеините и стимулират естественото развитие на клетките;Аминокиселини – структурни частици на пептидите, важни за синтеза на протеин в клетките;Минерални соли – спомагат постигането на балансирана среда, полезна за клетките, посредством капацитета им да задържат вода;Микроелементи – важни за реакциите на ензимите и съществени за функционирането на клетките;Витамини – молекули, важни за растежа и функционирането на клетките, както и за защита срещу свободните радикали;Въглехидрати – основни хранителни съставки, чиято важна роля е да осигуряват енергия на клетките на кожата;Хиалуронова киселина – основен компонент на екстацелуларния матрикс, който спомага за хидратирането и защитаването на кожата;Нуклеотиди – основни компоненти на ДНК, важни за деленето на клетките.

Приложение:

MATRICIUM™ се прилага в продължение на 30 дни при смяна на сезоните, в комбинация с естетични процедури или върху кожа, подложена на ежедневните атаки на околната среда. Нанася се една доза вечер и/или сутрин преди обичайната грижа за кожата и засилва действието на ежедневния продукт. Препоръчително е да се прилага 4 пъти в годината, защото едномесечната терапия има удължен ефект от 2 месеца. Може да се използва и целогодишно.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели