Подробно търсене

БИЛКА ПЗ ДЕТСКА ОРГАНИК 6+ 50МЛ

Кат. номер 44167

5%
Кратко описание
                            БИЛКА ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 6+ Защита на постоянните детски зъбки За деца над 6 години С екстракт от невен и аромат на ягода С флуорид, съобразен с детската възраст! С мента Без захар! Bilkadent Junior паста за зъби е създадена с компетенцията на детски стоматолози да защитава постоянните детски зъбки с екстракт от невен и флуорид, съобразен с детската възраст (250ppm).
Производител
КРАСНАЯ ЛИНИЯ
Марка БИЛКА
0 от 5

Regular Price: 2,89 лв.

Special Price 2,75 лв.

Валидна до 31.08.2018
Запази в любими

Описание

                            БИЛКА ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 6+

Защита на постоянните детски зъбки За деца над 6 години С екстракт от невен и аромат на ягода С флуорид, съобразен с детската възраст! С мента Без захар! Bilkadent Junior паста за зъби е създадена с компетенцията на детски стоматолози да защитава постоянните детски зъбки с екстракт от невен и флуорид, съобразен с детската възраст (250ppm). Не е вредна за детското здраве, ако случайно бъде погълната. Не съдържа изкуствени аромати и оцветители!

Пастата за зъби Bilkadent Junior 6+ подготвя децата за пастите за зъби за възрастни!

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели