0
Подробно търсене

АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЕЛ.ВЕРОВАЛ РЪКА 22-42СМ 925304 ХАРТМАН

Кат. номер 78634

Кратко описание
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЕЛ.
Производител
ХАРТМАН
Марка ХАРТМАН
0 от 5
109,99 лв.
Запази в любими

Описание

АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЕЛ.ВЕРОВАЛ РЪКА 22-42СМ 925304 ХАРТМАН

Описание:

Hartmann Veroval Upper Arm Blood Pressure Monitor представлява апарат за бързо и лесно измерване на кръвно налягане и пулс, който разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии). Апаратът Veroval® за измерване на кръвно налягане на китката е тестван и признат като продукт с най-висока точност от Европейското Дружество по Хипертония. Този иновативен продукт Veroval® осигурява комфортно измерване благодарение на технологията Comfort Air. При първо измерване стандартно се извършва напомпване до 190 mmHg. При следващи измервания налягането се регулира индивидуално въз основа на предишни стойности. Това осигурява комфорт при измерване на кръвното налягане на ръката в областта над лакътя. Продукта е с включен USB кабел и удобен универсален маншон с ергономична форма и размер 22 – 42 см.

 

Технически характеристики:

Функция „Памет“ с възможност за съхранение на 2 х 100 измервания със сутрешни и вечерни данни и осреднени стойности. • Удобен универсален маншон (22 – 42 см) с ергономична форма. • Контрол за правилно поставяне на маншона – с индикация на дисплея. • Индикация за резултата от измерените стойности на кръвното налягане според класификацията на СЗО. • Прехвърляне на измерените стойности в специализиран софтуер Veroval® medi.connect. • С включен USB кабел. • 3 + 3 години удължена гаранция. • Голям дисплей за лесно разчитане на измерени стойности. • Разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии). • Лесен анализ на измерените стойности чрез светлинен индикатор на резултата. • Удобен универсален маншон с ергономична форма. • С вградена индикация за правилно поставяне на маншона.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели