Подробно търсене

АГАРИКУС МУСКАРИУС 9СН

Кат. номер 30301

Кратко описание
Агарикус Мускариус (Agaricus muscarinus) 9CH представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, специално създаден за лечебно въздействие върху нервната система, слизестите обвивки, двигателните мускули на тялото, храносмилателните пътища.
Производител
БОАРОН ЛАБОРАТОРИЯ
Марка БОАРОН
0 от 5

Описание

Агарикус Мускариус (Agaricus muscarinus) 9CH представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, специално създаден за лечебно въздействие върху нервната система, слизестите обвивки, двигателните мускули на тялото, храносмилателните пътища. Агарикус мускариус на Боарон е монопрепарат с растителен произход, приготвен от цяла червена мухоморка в свежо състояние.

 

Действие:

Основните съставки с фармакологично или токсично действие са мускарин и мускаридин, които имат курарезиращо и парасимпатикомиметично действие. Препоръчва се при измръзване, тикове, синдром на Рейно. Агарикус Мускариус от 9CH спомага в случаите на мускулни спазми, мравучкане, изтръпване. Оказва своето благоприятно действие при изстиване, с усещане за ледени игли.

 

Симптоми:

● Несръчни движения с ръцете и изпускане на предмети

● Усещане за тежест в долните крайници, които лесно се уморяват

● Силни болки, преминаващи по гръбначния мозък

● Пристягане и опресия в гръдния кош

● Усещане за парене, сърбеж и убождания като от ледени иглички

● Усещане за вледеняващ студ  по крайниците и гърба с мравучкане и тръпки

 

Показания:

● Наркомании - последици от употреба на наркотици или медикаменти, водещи до еуфория

● Нарушения в интелекта, в поведението и характера

● Алкохолизъм

● Старчески тремор

● Тикове, хорейни движения и спастични прояви

● Спинална невралгия и контрактура на мускулите на гръбначния стълб

● Акродиния на китки, стъпала, уши

Начин на употреба

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.

Съставки

  • Растителен - Агарикус мускариус (червена мухоморка).
Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели

Други продукти от БОАРОН ЛАБОРАТОРИЯ