Подробно търсене

ЮРИАЖ ТЕРМАЛНА МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 500МЛ Х 2

Кат. номер 78037

Кратко описание
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Термалната мицеларна вода Uriage е изключително подходяща за почистване и отстраняване на грима, благодарение на уникалните свойства на Термалната вода Uriage и нежните нейонни повърхностно активни вещества.
Производител
ЮРИАЖ ЛАБОРАТОАР
Марка ЮРИАЖ
0 от 5

Описание

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Термалната мицеларна вода Uriage е изключително подходяща за почистване и отстраняване на грима, благодарение на уникалните свойства на Термалната вода Uriage и нежните нейонни повърхностно активни вещества. Мицеларната технология им позволява да действат като магнит за ефективно улавяне на грима и замърсяванията. За перфектно почистена кожа. С нежни нейонни повърхностно активни вещества, мицеларната вода деликатно премахва грима и замърсяванията. Обогатена с екстракт от кайсия, с успокояващ ефект. Предпазва от изсушаване: Обогатена с хидратираща Термална вода Uriage. ОПАКОВКА: 500 мл.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели