Подробно търсене

ПАКЕТ ТРОЙНА СИЛА ВИТАСЛИМ | VITASLIM

Кат. номер 78391

Кратко описание
Специално предложение за специални ситуации.
Производител
ВИТАСЛИМ
Марка ВИТАСЛИМ
0 от 5
32,99 лв.
Запази в любими

Описание

Специално предложение за специални ситуации. Пакетът „Тройна сила“ е най-доброто, когато трябва да се работи на три фронта едновременно, а търсеният ефект е максималният. В пакета ще намерите по една кутия Vitaslim LINE и Vitaslim DREN + ПОДАРЪК 1 кутия Vitaslim LIGHT. Комбинацията им работи в трите най-важни за ефективното отслабване посоки: ограничаване на храната, ускорено горене на мазнините и пълно изчистване от задържаните ненужни течности.

Vitaslim LIGHT има двойно действие – потиска апетита и изгаря излишните мазнини. Vitaslim LINE действа концентрирано в бедрата, талията и ханша. А Vitaslim DREN отвежда задържаните течности, изгаря излишните мазнини и изглажда целулитните участъци.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,99 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,99 лева
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели