Лайн за здравословно тегло, без лактоза и глутен, 30 капсули, VITASLIM INNOVE

Прод.код 2037 / Тегло 0.04 кг.

Марка ВИТАСЛИМ | VITASLIM
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 109 оценки)
23,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

С наближаването на летните месеци на всички ни се иска да можем да облечем любимите си дрехи, без да се притесняваме как ще изглеждаме.

Редуцирането на теглото е често срещан проблем, който невинаги може да бъде решен само и единствено с редовни физически упражнения или стриктна хранителна диета.

Вероятно сте възпрепятствани от други заболявания и не можете да се натоварвате с тежки тренировки или спазването на хранителен режим може да бъде прекалено ограничаващо за вас или дори нездравословно.

Хранителната добавка Лайн за здравословно тегло, без лактоза и глутен, 30 капсули, VITASLIM INNOVE е решението, когато не искаме да се подложим на строги лишения или изтощителни тренировки във фитнеса.

Екипът на Aptekamedea.bgсе надява, че ще направите правилния избор и ще се доверите на нашия дългогодишен опит.

Как действа Лайн за здравословно тегло, без лактоза и глутен, 30 капсули, VITASLIM INNOVE на организма

Разбира се, не твърдим, че приемането на хранителна добавка има чудотворно действие върху редуцирането на теглото.

Топенето на мазнини действително е много трудно, но все пак е добре да имаме силен дух и да се опитваме да намалим килограмите чрез редовни упражнения.

Консумирането на храна също е от голямо значение. Не е нужно обаче да се подлагате на огромни лишения и да ядете храни, които не ви харесват.

Много често хората си мислят, че хранителната добавка може да реши изведнъж всички проблеми. Неслучайно обаче е „добавка“ – тя трябва да е част от вашето ежедневно меню, а не основен компонент.

Когато сте пробвали всичко обаче, може да изглежда така, сякаш не можете да откриете изход от проблема. Затова Лайн за здравословно тегло, без лактоза и глутен, 30 капсули, VITASLIM INNOVE може да се окаже това, от което се нуждаете.

Приемът ѝ стимулира обмена на вещества, намалява количеството мастна тъкан и спомага за освобождаването на енергия в организма. Освен това връща баланса между мастната маса и мускулна маса.

Тя съдържа конюгирана линолова киселина, която има силно въздействие при редуциране на теглото. Освен това ускорява метаболитните процеси и подобрява формирането на чиста мускулна маса, като същевременно намалява мазнините около корема.

Хранителната добавка съдържа и екстракт от гуарана, който помага при отделянето на топлинна енергия от тялото. Според научни изследвания играе и важна роля в подобряването на умствената дейност и поддържането на виталността.

Изберете Aptekamedea.bg за вашия помощник в борбата срещу теглото

В онлайн магазина на Aptekamedea.bg ще откриете разнообразни хранителни добавки, които ще ви помогнат, за да достигнете желаното здравословно тегло. Заповядайте при нас!

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах