Doppelherz Глюкозамин за стави + Витамин C х 30 капсули

Прод.код 27223 / Тегло 0.07 кг.

Марка ДОПЕЛХЕРЦ | DOPPELHERZ
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 31 оценки)
10,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

ГЛЮКОЗАМИН ЗА СТАВИ + ВИТАМИН Ц КАПС Х 30 ДОПЕЛХЕРЦ | DOPPELHERZ

Допелхерц® актив Глюкозамин За Стави + Витамин С - без дискомфорт и скованост в ставите. Изборът на българския фармацевт!

В световен мащаб както и в България непрекъснато се увеличава броят на хората, страдащи от болки в ставите и гръбнака, сутрешна скованост и намалена подвижност. Заседналият начин на живот, липсата на достатъчна физическа активност, наднорменото тегло, ежедневният стрес както и зрялата и напреднала възраст спомагат за задълбочаването на тези проблеми.

Допелхерц® актив Глюкозамин За Стави + Витамин С е специално разработена комбинация от естествени, незаменими хранителни вещества каквито са глюкозаминът и хондроитинът. Те са едни от едни от най-важните „строителни материали“ за всяка хрущялна тъкан и сухожилие и допринасят за здравината и подвижността на ставите.

Включеният в състава микроелемент мед благоприятства за поддържането на нормалното състояние на съединителната тъкан. Тя изгражда сухожилията, хрущялите, ставните връзки и капсули - структурите, които отговарят за поддържане на позицията на тялото и в същото време е отговорна за здравината и еластичността на ставата.

Витамин С в продукта Допелхерц® актив Глюкозамин За Стави + Витамин С допринася за самостоятелното образуване на колаген от организма и е от значение за нормалната функция на ставния хрущял и костите. Допълнително той осигурява и антиоксидантна защита.

За да бъдем подвижни, жизнени и енергични , за всяка възраст са нужни здрави стави и ставен хрущял. Затова навременната профилактика и грижа за ставите са от първостепенно значение!

 

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

 

Производител

QUEISSER PHARMA
Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!