Подробно търсене

ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ ТБ Х 30 ДОПЕЛХЕРЦ | DOPPELHERZ

Кат. номер 23359

Кратко описание
ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ Комбинация от витамини и микроелементи, изключително важни за болните от диабет.
Производител
КУАЙСЕР ФАРМА
Марка ДОПЕЛХЕРЦ
0 от 5
7,59 лв.
Запази в любими

Описание

ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ

Комбинация от витамини и микроелементи, изключително важни за болните от диабет.

Витамини от групата B са важни за въглехидратния метаболизъм.                                                

Магнезий, Цинк, Хром и Селен са необходими за балансиране на кръвно-захарното ниво и инсулиновия синтез. Витамини C и E – имат антиоксидантен ефект, предпазват клетките от действието на повишените свободни радикали при болните от диабет.

ДОПЕЛХЕРЦ таблетки без захар и с намалено съдържание на натрий.

СЪСТАВ: Биотин, витамин В1, В2, В6, В12, витамин С, витамин Е, фолиева киселина, ниацин, пантотенат, магнезий, хром, селен, цинк.

Препоръчителна дневна доза: 1 таблетка дневно.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели