Подробно търсене

ВИТАМИН Ц ТЕЧЕН 120МЛ ФИТО УЕЙВ | PHYTO WAVE

Кат. номер 50555

Кратко описание
Течна формула на витамин Ц, която подсилва имунната система, защитава клетките от оксидативен стрес.
Производител
ФИТО УЕЙВ
Марка ФИТО УЕЙВ | PHYTO WAVE
0 от 5
8,99 лв.
Запази в любими

Описание

Течна формула на витамин Ц, която подсилва имунната система, защитава клетките от оксидативен стрес. Phyto Wave Liquid Vitamin C благоприятства дейността на сърдечно-съдовата система. Нужен е за нормалното функциониране на белите кръвни телца. Има свойството да засилва действието на други антиоксиданти като витамините А и Е. Също така има участие в усвояването на желязото. Течната формула на хранителната добавка спомага за по-доброто усвояване и абсорбция на витамина. Витамин С не се синтезира в тялото, поради което е необходимо да се доставя с храната или със специални суплементи. Продуктът има бързо действие; лесен е за прием; осигурява максимална абсорбция на витамина и е със страхотен вкус. Използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

Начин на употреба:

Бебета от 6 месеца до 1 година: 1/4 ч.л. (1.25 ml). Деца от 1 до 6 години: 1/2 ч.л. (2.5 ml). Деца от 6 до 12 години: 1 ч.л. (5 ml). Деца над 12 години и възрастни: 2 ч.л. (10 ml). 

 

Опаковка: 120 мл

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели