Цитровит Витамин C, 100мг, 80 таблетки, Actavis

Прод.код 114 / Тегло 0.03 кг.

Марка АКТАВИС ОТС | ACTAVIS OTC
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 124 оценки)
3,69 лв.
Запази в любими Запази в любими

Витамин Ц Тб 100мг х 80 Актавис е нова специална формула на бързо и бавно усвоим витамин С, под формата на 100 милиграмови таблетки, по 80 в опаковка.

Като един от най-важните и бързо усвоими витамини в организма, Витамин С подпомага функцията на множество централни процеси.

Регламентираният дневен прием на витамин С подпомага функцията на черния дроб, кръвоносните съдове, сърцето, както и правилната връзка между множеството нервни оконачания.

Той е отговорен за тонизирането на имунната система и безброй много други части от организма.

Кога е удачно да приемате витамин С

Дневните диетични нужди на организма включват множество вещества, в това число и витамините от всички комплекси на азбуката. Сред тях най-често необходимият и търсен витамин е този от С групата.

Той е главна съставка на множество лекарства и имуностимуланти, както и хомеопатични рецепти за укрепване на организма.

Това не е никак случайно – витамин С е отговорен не само функциите на множество жлези в тялото, но и за енергийното разпределение между митохондриите и другите части от клетките.

Витамин С можете да приемате ако се чувствате отпаднали, ако в последните три дни не сте консумирали зеленчуци или цитруси, както и ако усещате болки в мускулите.

Защо да изберете точно Витамин Ц Тб 100мг х 80 Актавис

Причината да изберете специфично Витамин Ц Тб 100мг х 80 Актавис е, тъй като идва директно от фабриките на Актавис.

Като една от най-известните фармацевтични компании в Европа, Актавис използва специфични методи за произвеждане на бионалични и лесно разградими вещества в своите витаминови добавки.

Като част от тяхната серия на лесно разградими добавки, този продукт не само подпомага функцията на тялото, но и го прави по начин, който не затормозява функцията на черния дроб или стомаха.

Докато много други капсули и таблетки с витамин С могат да създадат дискомфорт в тялото, този конкретен продукт преминава и се абсорбира от дебелото черво без да го дразни.

Това означава, че продуктът е подходящ за хора с чувствителен стомашно-чревен тракт или с нарушена перисталтика.

Ако търсите лесно достъпен витамин С в добра концентрация, то тогава този продукт на Актавис е перфектен за вас.

Какво е най-голямото предимство на пазаруването от AptekaMedea.bg

Най-голямото предимство на това да пазарувате от AptekaMedea.bg е лекотата, с която можете да се снабдите с всичко желано и търсено.

Не е нужно да се чудите дали избраният от вас продукт е безопасен и дали е в срок – щом се намира в нашия сайт, това означава, че е напълно безопасен.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах