Doppelherz Витамин C 600мг + Витамин D при отпадналост, умора, подсилва имунитета, 40 таблетки

Прод.код 55710 / Тегло 0.08 кг.

Марка ДОПЕЛХЕРЦ | DOPPELHERZ
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 124 оценки)
5,89 лв.
Запази в любими Запази в любими

Обикновено свързваме думата витамин със задължителните за всяко хранене зеленчуци и плодове. Това е естествено, тъй като повечето витамини могат да се набавят лесно от тях.

Невинаги обаче можем да разчитаме на храните, за да сме сигурни, че тялото ни има необходимото количество, за да функционира правилно и да можем да му се доверим, когато настъпи зимният сезон например и вирусните инфекции започнат да зачестяват.

Тук идва ролята на хранителните добавки. Те са най-добрата алтернатива, когато храните, които консумираме всеки ден, не успяват да ни дадат нужния комплекс от витамини.

Doppelherz Витамин C 600мг + Витамин D при отпадналост, умора, подсилва имунитета, 40 таблетки осигурява на тялото ви два от най-важните витамини.

Ние от Aptekamedea.bgоткриваме смисъл в това да помагаме на клиентите ни да водят здравословен начин на живот и да използват пълния потенциал на тялото си.

С какво допринася Doppelherz Витамин C 600мг + Витамин D при отпадналост, умора, подсилва имунитета, 40 таблетки за вашето здраве

Ето каква е истината – витамин C може да се набавя от повечето храни. Той се съдържа най-вече в цитрусови плодове, броколи, брюкселско зеле, картофи и много други.

Изброените плодове и зеленчуци обаче може да не ви допадат особено и да ви е трудно да ги включите в менюто си за деня. Има случаи, когато пък не можете да ги консумирате, ако някои определени заболявания не ви го позволяват.

Приемът на Doppelherz Витамин C 600мг + Витамин D при отпадналост, умора, подсилва имунитета, 40 таблетки е лесен и удобен. В една таблетка набавяте на тялото си необходимото количество витамин C и витамин D за деня.

Това, което прави тази хранителна добавка отличаваща се от другите, е, че е комбинирана и с витамин Д. Този важен витамин играе изключително важна роля в процесите на организма.

Той, за разлика от витамин C, се набавя много по-трудно. Да, съдържа се в някои храни като риба, жълтъци и гъби, но колкото и да ги консумирате, достигането до оптималното количество не се осъществява лесно.

Най-добрият начин за набавяне на витамин Д е слънцето. Въпреки това понякога можем да се унесем и да увредим кожата си заради дългото излагане на слънце.

В зимните месеци пък, когато времето е облачно, а и слънчевите лъчи са слаби, приемът на витамин Д като хранителна добавка е почти задължителен.

Aptekamedea.bg – доверете се на нашия професионализъм

Тялото ви ще ви благодари, че се грижите за него с най-висококачествените хранителни добавки. А в онлайн магазина на Aptekamedea.bg можете да ги откриете на най-изгодни цени.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах