Подробно търсене

ВИТАМИКС ВИТАМИН Ц И ЦИНК КАПС Х 30+10 ФОРТЕКС | FORTEX

Кат. номер 72743

Кратко описание
ВИТАМИКС ВИТАМИН Ц + ЦИНК капсули * 30капсули с удължено освобождаванехранителна добавка Предназначение:- Подпомага укрепването на имунната система.
Производител
ФОРТЕКС
Марка Марка
ФОРТЕКС
0 от 5

Описание

ВИТАМИКС ВИТАМИН Ц + ЦИНК капсули * 30капсули с удължено освобождаванехранителна добавка

Предназначение:- Подпомага укрепването на имунната система.- Защитава клетките от оксидативен стрес.- Подходящ при физически и умствени натоварвания.

Съставки (в 1 капсула):Витамин С (L-аскорбинова киселина) 300mgЦинк (цинков сулфат) 5mg

Начин на употреба: по 1 капсула един, два пъти дневно. Да се приема с достатъчно количество вода. Да не се дъвче капсулата.

Опаковка: 30 капсули с удължено освобождаване

Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс, България

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели