Подробно търсене

ВИЙТ | VEET КРЕМ ЗА НОРМАЛНА КОЖА РОЗОВ Х 100МЛ

Кат. номер 8617

10%
Кратко описание
Депилиращ крем Veet отстранява косъма близо до корена, дори при наличие на къси косъмчета, който осигурява гладкост до една седмица.
Производител
АКСОН
Марка ВИЙТ
0 от 5

Regular Price: 11,39 лв.

Special Price 10,25 лв.

Валидна до 30.11.2019

Описание

Депилиращ крем Veet отстранява косъма близо до корена, дори при наличие на къси косъмчета, който осигурява гладкост до една седмица. Sensitive Skin формулата е обогатена с Алое Вера и витамин Е, известен със своите успокояващи свойства. Така кремът се грижи не само за гладкостта, но и за мекотата на кожата.

Начин на употреба:

Прочетете и следвайте всички предпазни мерки и упътване преди употреба.

1. Да не се превишава препоръчителното време от 10 мин. за престой на крема върху кожата. 2. Подходящ за използване върху краката, ръцете, подмишниците и бикини линията. Не е подходящ за използване на главата, лицето, очите, носа, ушите, около ануса, гениталиите и зърната или други части на тялото. 3. Не използвайте върху разширени вени, белези, бенки, петна, рани, раздразнена, изгоряла от слънцето кожа или върху кожа, която е имала нежелана реакция към кремове за епилация в миналото. Винаги оставяйте 72 часа между сесиите епилация. 4. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате крема, ако сте на някакво лечение с медикаменти, което може да повлияе на кожата, ако страдате от някакво кожно заболяване, или ако имате заболяване, което може да повлияе на кожата. 5. Преди всяка употреба, правете тест на кожата за реакция чрез прилагане и премахване на продукта върху малка част от зоната, която желаете да депилирате, следвайки указанията за употреба. Ако след 24 часа не е налична нежелана реакция, може да продължите да използвате продукта. 6. Ако усетите парене / изтръпване по време на употреба, отстранете продукта незабавно и обилно изплакване със студена вода. Ако усетите, че паренето продължава, потърсете медицинска помощ. 7. Кожата може да е по-чувствителна за кратко време след употреба, така че да се избягва надраскване. 8. След употреба препоръчваме да изчакате 24 часа преди да използвате антиперспирантили какъвто и да е вид парфюм, бронзиращ крем или излагане на слънце и ползване на слънцезащитни продукти. 9. Да се съхранява на недостъпно за деца място. 10. В случай на поглъщане, незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже опаковката. 11. Да се избягва контакт с очите. В случай на контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ.

Състав:

Aqua, Urea, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol , Magnesium Trisilicate, Parfum, Propylene Glycol , Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Acrylates Copolymer, Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891.

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели