Подробно търсене

ВИШИ | VICHY

ВИШИ | VICHY

 

ВИШИ / VICHY Висококласна козметика за кожата и косата!

 

ВИШИ / VICHY е френска дермокозметична марка, основана през далечната 1931г. от д-р Проспер Халер, посветена на грижите за кожата и косата. В сърцето на всеки продукт VICHY стои Термалната минерализираща вода, която подсилва, укрепва и защитава като прави кожата по-силна и устойчива. Марката предлага широка гама продукти за почистване, грижа и макиаж, в зависимост от типа и нуждите на кожата:

 

 хидратация

 озаряване на тена

 справяне с несъвършенствата по кожата

 грижа против стареене

 дори в периода на менопаузата

 

Мощта на Термалната минерализираща вода Vichy

Тя се крие в сърцето на френския вулканичен регион Оверн, където извира термалната вода Vichy. Тя пътува хиляди години на около 4000 метра под повърхността на земята, обогатявайки се с 15 минерала и минерални съставки, грижещи се за силата и здравето на кожата..

Термалната минерализираща вода Vichy е главна съставка във всички продукти грижа за кожата от ВИШИ / VICHY. Открийте източника на силата й!

Доктор Халер открива Термалната минерализираща вода Vichy в началото на 20 век, когато става директор на Термалния център Vichy. Той е първият, който прилага терапевтичните свойства на водата в козметика, като по този начин създава марката Vichy.

Благодарение на медицинското си образование, той създава иновативна грижа в зависимост от типа кожа. Освен това той представя първия серум в аптеките и публикува книга със съвети за красива кожа.

Сортирай по Покажи
30
Сортирай по Покажи
30

 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах