Подробно търсене

ВЕЙН СЪПОРТ Х 60 Д-Р БЕСТ

Кат. номер 78386

20%
Кратко описание
Doctor`s BEST Vein Support с DiosVein®, поддържа здравето на кръвоносните съдове и насърчава здравословното кръвообращение.
Производител
Д-Р БЕСТ
Марка Д-Р БЕСТ
0 от 5

Regular Price: 47,99 лв.

Special Price 38,39 лв.

Запази в любими

Описание

Doctor`s BEST Vein Support с DiosVein®, поддържа здравето на кръвоносните съдове и насърчава здравословното кръвообращение. Той съдържа DiosVein®, форма на флавоноид диосмин, получен от сладък портокал, който е богат източник на биофлавоноиди.

 

Действие:

Съдържа MenaQ7 ™ - дълготрайна натурална форма на витамин К2, който е изключително важен за функционирането и здравето на кръвоносните съдове и сърдечно-съдовата система като цяло. Клиничните проучвания, проведени в Европа, показават, че DiosVein® е особено ефективен при поддържането на здравето на кръвоносните съдове и насърчаването на нормалната циркулаторна функция.

 

Начин на употреба:

1 капсула два пъти дневно.

 

Състав:

Не съдържа ГМО. Не съдържа Глутен. Подходящ за вегани.

Doctor’s Best Vein Support също така разполага с натурален витамин К2 под формата на MenaQ7®, осигуряващ витамин К2 в неговата най-биоактивна форма.

 

Опаковка: 60 веган капсули

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели