Валидол за успокоение, 60мг, 20 таблетки, Фармак

Прод.код 98 / Тегло 0.04 кг.

Марка
ФАРМАК | FARMAK
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 66 оценки)
2,69 лв.
Запази в любими Запази в любими

Когато напрежението на живота ни дойде в повече, търсим начин да се справим с него по здравословен и неинвазивен начин. За много българи, този неинвазивен и естествен начин се оказва валидолът – лечебен кардиоологичен препарат с успокоителен ефект над сърдечно-съдовата система и нервите.

Валидол - за какво се ползва

Този продукт има няколко основни приложения с клинично доказана безопасност и ефект, които са насочени към успокояване и забавяне предаването на нервна информация в конкретни синаптични връзки. Поради тази причина валидол за успокоение, 60мг, 20 таблетки, Фармак се ползва най-вече за успокояване и третиране на симптоми на безпокойство.

Безопасното му прилагане е доказано при лица над 12 годишна възраст, като не е препоръчително да се взима от диабетици или пациенти с трудно метаболизиране на захари.

Една таблетка Валидол съдържа 1.158 g захароза, затова ако се приемат лекарства подпомагащи метаболизирането на глицерити и фруктоза е желателно да се консултирате с Вашия лекар преди приемане.

Този продукт има и доказан ефекти при разширяване на кръвоносните съдове и намаляване на кръвното налягане, което също може да има успокоителен ефект над тялото и ума на човек.

Как се пие Валидол за успокоение, 60мг, 20 таблетки, Фармак

Безопасното приемане на валидол за успокоение, 60мг, 20 таблетки, Фармак при възрастни е до 4 табиетки на ден. Те се приемат орално, без лекарско предписание, но с препоръчителна лекарска консултация.

Желателно е таблетката да се постави под езика и да остане там до пълното ѝ абсорбиране и разлагане. Долната лигавица на устната кухина има много добра абсорбираща способност и там може да се усетят най-бързите успокоителни ефекти – до 5 минути без особено забавяне.

При липса на ефект, е добре да се консултирате с Вашия лекар. Не се препоръчва консумацията с вода или надвишаване на дневната доза от 4 таблетки, тъй като могат да се наблюдават нежелателни странични ефекти като гадене, сълзене и замаяност.

Страничните ефекти отминават без намеса и са напълно безопасни, но при хора със сърдечни проблеми могат да предизвикат по-осезаем дискомфорт.

Защо можете да имате доверие на AptekaMedea.bg

Доверието в името на AptekaMedea.bg бе изградено с години, но бива доказвано всеки изминал ден. Нашият успех на пазара се дължи на изключителната педантичност при избор на лекарствени продукти, както и на обслужването и качеството на всеки артикул, който ще намерите на нашите виртуални редове.

Освен коректно отношение към вас и вашите потребности, нашите консултанти могат да Ви дадат правилна насока, за това, кое ще отговори най-добре на вашите нужди.

Съставки

Състав:

Активно вещество: 1 таблетка съдържа 0.06 g ментил валераGт;

Помощни вещества: 1,158 g захар (захароза); 0.005 g калциев стеарат.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах