Уроцист при цистит и инфекции на пикочните пътища, 15 таблетки, Abopharma

Прод.код 76809 / Тегло 0.01 кг.

Марка АБОФАРМА | ABOPHARMA
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 99 оценки)
19,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Уроцист при цистит и инфекции на пикочните пътища, 15 таблетки, Abopharma

Urocist е продукт, предназначен за превенция на поява на цистит и служи като адювант в терапевтично лечение. Активната съставка в Уроцист е екстракт от плодовете от червена боровинка, която е познато и изпитано средство при проблеми с пикочните пътища. Действието на червената боровинка се обуславя от съдържанието на PAC-A - проантоцианидини тип А, които са с изразена защитна функция срещу появата и закрепването по стените на пикочните пътища на патогенни организми и бактерията ешерихия коли, която е главен причинител на цистит. Проантоцианидините тип А, разпознават отлично бактериите и възпрепятстват прикрепянето им по повърхността на пикочните пътища. Когато бактериите не успеят да се закрепят, те се изхвърлят от организма чрез урината. Важно е да се знае, че те унищожават само връзката на патогенната бактерия с рецепторите, без да унищожават цялата популация на самите бактерии, защото някои щамове са част от полезната микрофлора в червата. Червените боровинки стопират възпалението на лигавицата и вътрешната стена на пикочния мехур и елиминират по нататъшните рискове от инфекция. Прикрепянето на активния агент от плодовете към тъканите помага и за дългосрочната превенция на подобни проблеми.

Abopharma е немска фармацевтична компания, която е основана през 1996 г. от Хубертус Бонк в град Пелинген. Оттогава насам компанията успешно разработва, произвежда и дистрибутира висококачествени и ефективни медицински продукти, които подпомагат човешкото здраве.

Продукта се предлага в опаковка от 15 таблетки.

Действия на Уроцист при цистит и инфекции на пикочните пътища, 15 таблетки, Abopharma

  • При цистит и инфекции на пикочните пътища;
  • За предпазване и лечение;
  • С екстракт от червена боровинка.

AptekaMedea.bg с ефективно решение против инфекции на пикочните пътища

Инфекциите на пикочните пътища са сериозен здравословен проблем, който засяга голям брой хора. Различни микроорганизми могат да причинят възпалителни заболявания на уринарния тракт, което да наруши функционирането на бъбреците и пикочните пътища. UroCist е продукт от Абофарма с екстракт от червена боровинка и мечо грозде, доказал своето действие за превенцията и лечението на инфекции на пикочните пътища. За това нашите експерти от Аптека Медея Ви препоръчват да приемате Уроцист при цистит и инфекции на пикочните пътища, 15 таблетки, Abopharma.

В нашата онлайн аптека ще откриете богата гама от висококачествени продукти на ниски цени! За бърза и удобна доставка поръчайте от AptekaMedea.bg

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка на ден с чаша вода и за предпочитане вечер. В случай на остър цистит се препоръчва да се вземат по 2 таблетки на ден.

Приемайте таблетките поне месец, както в случай на повтарящи се инфекции, така и след специфично лечение, както и по време на антибиотична терапия.

Важно:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Ако приемате антикоагуланти (варфарин), се консултирайте с лекуващия си лекар, преди да употребявате изделието.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, което е недостъпно за деца.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

 

 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах