Подробно търсене

УРИНАЛ МЕДИКАЛ ТБ Х 10 ВАЛМАРК

Кат. номер 73212

Кратко описание
Лечение на повтарящи се циститиЛечение на повтарящи се цистити Превенция на инфекции на долните пикочни пътища Уринал® Медикъл е медицинско изделие, предназначено за лечение и превенция на повтарящи се цистити и други инфекции на долните пикочни пътища (ИДПП), причинени от бактерии или гъбички (Candida и други).
Производител
ВАЛМАРК ЕООД
Марка ВАЛМАРК
0 от 5
19,79 лв.
Бърза поръчка
Запази в любими

Описание

Лечение на повтарящи се циститиЛечение на повтарящи се цистити Превенция на инфекции на долните пикочни пътища Уринал® Медикъл е медицинско изделие, предназначено за лечение и превенция на повтарящи се цистити и други инфекции на долните пикочни пътища (ИДПП), причинени от бактерии или гъбички (Candida и други). Циститът представлява бактериално възпаление на пикочния мехур и уретрата. В повечето случаи се дължи на инвазия на бактерии Ешерихия коли, част от микрофлората на долните отдели на стомашно-чревния тракт. При подходящи условия, позволяващи прикрепване и растеж в иначе стерилните пикочни пътища се развива инфекция. Характерна симптоматика: парене при уриниране, често уриниране, мътна или с неприятен мирис урина. Червената боровинка упражнява своя ефект върху потенциалните патогени като предотвратява възможностите за размножаването им в уринарния тракт. Също така е известно, че приемът на антибиотици създава предпоставка за развитие на устойчиви бактериални видове (т.нар. бактериална резистентност) и повтаряне на инфекцията. Благодарение на своя механизъм на действие, Уринал® Медикъл не позволява развитие на бактериална резистентност, затова действието му подпомага антибиотичната терапия.Състав: Всяка таблетка Уринал® Медикъл съдържа 120 mg стандартизиран екстракт от червена боровинка.Дозировка Препоръчваната доза е 1 таблетка дневно. Таблетката трябва да се изпие с вода, след хранене. Препоръчваме при прием на продукти, съдържащи червена боровинка да приемате и достатъчно количество течности – поне 2 л вода дневно, за да улесните диурезата. Преустановете приема на Уринал® Медикъл след 1 месец.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели

Други продукти от ВАЛМАРК ЕООД

ВАРИКСИНАЛ ГЕЛ 75МЛ ВАЛМАРК 10%

Regular Price: 12,89 лв.

Special Price 11,59 лв.

Валидна до 30.06.2018
ВАРИКСИНАЛ ГЕЛ 75МЛ ВАЛМАРК Купи
БИОПРОН АЙБИ СИМБО + ФИБРИ САШЕ Х 14 ВАЛМАРК 14%

Regular Price: 20,19 лв.

Special Price 17,39 лв.

Валидна до 30.06.2018
БИОПРОН АЙБИ СИМБО + ФИБРИ САШЕ Х 14 ВАЛМАРК Купи