Подробно търсене

УРГО ОПТИСКИН ПЛАСТИР 5,3СМ/8СМ Х 10

Кат. номер 64187

10%
Кратко описание
Опаковка на УРГО ОПТИСКИН УРГО ОПТИСКИН Стерилен прозрачен пластир за къпане след хирургически интервенции (секцио, коремни операции, лапароскопии и др.
Производител
УРГО ЛАБОРАТОРИЯ
Марка УРГО
0 от 5

Regular Price: 10,49 лв.

Special Price 9,44 лв.

Валидна до 31.08.2018
Запази в любими

Описание

Опаковка на УРГО ОПТИСКИН УРГО ОПТИСКИН Стерилен прозрачен пластир за къпане след хирургически интервенции (секцио, коремни операции, лапароскопии и др.) Как изглежда УРГО ОПТИСКИН Описание Стерилен пластир За защита на всички видове повърхностни рани: хирургично зашити рани., кожни абразии За прикрепване на медицински изделия (катетри, дренажи и др.). Ползи: Не пропуска бактерии, което предотвратява риска от външно замърсяване Полупропусклив: през излючително фините дупчици преминава единствено въздух, който позволява на раната „да диша“ и предотвратява риска от мацерация. Не пропуска вода: може да се използва при къпане (вана, душ) Гъвкав и удобен, подходящ за всички части на тялото, не пречи на движението Хипоалергенен, подходящ и за най-чувствителната кожа . Ефективен, силно залепващото покритие позволява платира да не се подменя до 5 дни Надежден и лесен за прилагане. Начинът на приложение позволява бързо и точно залепване, без да създава усещане за опъване или придърпване. Отстранява се безболезнено. Техниката на отстраняване чрез повдигане и леко опъване крайчето на пластира от едната страна позволява честа смяна на пластира, защото щади кожата Характеристики Стерилен, полупропусклив адхезивен пластир от изключително тънък полиуретанов филм Хипоалергенно акрилaтно залепващо покритие Плътна силно абсорбираща марля, покрита с незалепваща към раната мрежичка Залепва добре от 4 страни Предупреждения за употреба: Пластирът може да не се подменя и да остане върху раната до 5 дни. Проверете целостта на индивидулната опковка, за да сте сигурни, че пластирът е стерилен преди поставяне. Не разтягайте при поставяне Не използвайте при инфектирани рани или инфектирани места от пробождане, кървящи или силно ексудиращи рани. Наблюдавайте редовно раната или мястото на пробождане, за да откриете евентуални признаци на инфекция като зачервяване, оток, неприятна миризма или необичайно образуване на гнойна секреция. За еднократна употреба. Как се прилага УРГО ОПТИСКИН Преди приложение: Измийте добре ръцете си. Подготовка на кожата: Ако е необходимо, обръснете кожата, за да осигурите добро залепване на пластира Спрете кръвотечението от раната, ако е необходимо Дезинфекцирайте раната и кожата около нея Подсушете внимателно.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели

Други продукти от УРГО ЛАБОРАТОРИЯ

УРГО КОРСИД ПЛАСТИР ЗА МАЗОЛИ Х 12 10%

Regular Price: 6,39 лв.

Special Price 5,75 лв.

Валидна до 31.08.2018
УРГО КОРСИД ПЛАСТИР ЗА МАЗОЛИ Х 12 Купи
УРГО МИЕЩ СЕ ПЛАСТИР 20/72 КУТИЯ Х300БР 10%

Regular Price: 27,99 лв.

Special Price 25,19 лв.

Валидна до 31.08.2018
УРГО МИЕЩ СЕ ПЛАСТИР 20/72 КУТИЯ Х300БР Купи
УРГО ОПТИСКИН ПЛАСТИР 15СМ X 9СМ Х 5 10%

Regular Price: 10,79 лв.

Special Price 9,71 лв.

Валидна до 31.08.2018
УРГО ОПТИСКИН ПЛАСТИР 15СМ X 9СМ Х 5 Купи