0
Подробно търсене

УРГО ОПТИСКИН ПЛАСТИР 5,3СМ/8СМ Х 10

Кат. номер 64187

Кратко описание
Опаковка на УРГО ОПТИСКИН УРГО ОПТИСКИН Стерилен прозрачен пластир за къпане след хирургически интервенции (секцио, коремни операции, лапароскопии и др.
Производител
УРГО ЛАБОРАТОРИЯ
Марка УРГО
0 от 5
10,49 лв.
Запази в любими

Описание

Опаковка на УРГО ОПТИСКИН УРГО ОПТИСКИН Стерилен прозрачен пластир за къпане след хирургически интервенции (секцио, коремни операции, лапароскопии и др.) Как изглежда УРГО ОПТИСКИН Описание Стерилен пластир За защита на всички видове повърхностни рани: хирургично зашити рани., кожни абразии За прикрепване на медицински изделия (катетри, дренажи и др.). Ползи: Не пропуска бактерии, което предотвратява риска от външно замърсяване Полупропусклив: през излючително фините дупчици преминава единствено въздух, който позволява на раната „да диша“ и предотвратява риска от мацерация. Не пропуска вода: може да се използва при къпане (вана, душ) Гъвкав и удобен, подходящ за всички части на тялото, не пречи на движението Хипоалергенен, подходящ и за най-чувствителната кожа . Ефективен, силно залепващото покритие позволява платира да не се подменя до 5 дни Надежден и лесен за прилагане. Начинът на приложение позволява бързо и точно залепване, без да създава усещане за опъване или придърпване. Отстранява се безболезнено. Техниката на отстраняване чрез повдигане и леко опъване крайчето на пластира от едната страна позволява честа смяна на пластира, защото щади кожата Характеристики Стерилен, полупропусклив адхезивен пластир от изключително тънък полиуретанов филм Хипоалергенно акрилaтно залепващо покритие Плътна силно абсорбираща марля, покрита с незалепваща към раната мрежичка Залепва добре от 4 страни Предупреждения за употреба: Пластирът може да не се подменя и да остане върху раната до 5 дни. Проверете целостта на индивидулната опковка, за да сте сигурни, че пластирът е стерилен преди поставяне. Не разтягайте при поставяне Не използвайте при инфектирани рани или инфектирани места от пробождане, кървящи или силно ексудиращи рани. Наблюдавайте редовно раната или мястото на пробождане, за да откриете евентуални признаци на инфекция като зачервяване, оток, неприятна миризма или необичайно образуване на гнойна секреция. За еднократна употреба. Как се прилага УРГО ОПТИСКИН Преди приложение: Измийте добре ръцете си. Подготовка на кожата: Ако е необходимо, обръснете кожата, за да осигурите добро залепване на пластира Спрете кръвотечението от раната, ако е необходимо Дезинфекцирайте раната и кожата около нея Подсушете внимателно.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели