Upsarin C (Упсарин C) при болка и повишена температура, 20 ефервесцентни таблетки, Upsa

Прод.код 3625 / Тегло 0.07 кг.

Марка
УПСА | UPSA
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 95 оценки)
6,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Имате висока телесна температура? Мъчат ви още кашлица, главоболие, грипно или предгрипно състояние, зъбобол, мускулни болки по цялото тяло? Искате всичко това да спре?

Време е да се доверите на Упсарин С! Това е един от онези продукти в онлайн магазин AptekaMedea.bg, които могат да се похвалят с много висок процент покупки от страна на най-голям брой различни клиенти. Редовното му презареждане в нашите физически аптеки, както и постоянното му наличие в складовете, означава, че този продукт се купува наистина често.

Безспорен факт е, че всеки от нашите клиенти поне веднъж е купувал този лекарствен продукт заради неговите още по-доказани ефекти върху организма. През болестни и предболестни състояния никога досега не се е преминавало толкова лесно, благодарение на продукта, който разглеждате подробно в този момент.

Много клиенти дори ни връщат обратна връзка, доволни от факта, че бързо са успели да се излекуват от симптомите, които са ги застигнали. Ние също държим да ви препоръчаме този продукт поради голямата му ефективност и ценни активни съставки.

Какво трябва да знаете преди да използвате Упсарин С

Все пак, има и доста неща, които човек е добре да знае преди да употребява лекарство като разглежданото. Не е добра идея да се приема Упсарин С в следните случаи:

  • Астма;
  • Бременност след 6-и месец;
  • Активна язва в стомаха;
  • Камъни в бъбреците.

При употреба, трябва да знаете, че чрез това лекарство вие вкарвате в организма си високи количества на аспирин и витамин С – наглед безобидни вещества, които в по-големи дози могат сериозно да объркат реда, по който работи тялото ви. Не е лошо да предотвратите приема на други лекарства докато употребявате разглеждания в момента медикамент.

Аспиринът увеличава рисковете от кръвоизлив по време на операция. Ето защо, ако ви предстои интервенция в следващите дни, информирайте своя лекуващ за това, че сте приели аспирин макар и в малки дози.

Защо да пазарувате от AptekaMedea.bg

Неща, които ни отличават от конкуренцията:

  • Бърза и безплатна доставка, за да идва всичко точно тогава, когато ви е нужно;
  • Предпазна кутия на поръчания продукт, защото искаме пратките да достигат невредими до вас;
  • Редовни и реални промоции, с които да пестите пари;
  • Персонал от видни фармацевти, пълен със знания и компетенции, за да сме ви напълно полезни;
  • Физическа аптека на всяка удобна за вас локация във вашия град;
  • Винаги онлайн, за да ви помагаме.

Доверете ни се, защото ние живо се вълнуваме от вашето здраве. Заповядайте на мястото, на което ви очакват с усмивка!

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах