Туя Окциденталис (Thuya Occidentalis) 9СН, Boiron

Прод.код 18028 / Тегло 0.00 кг.

Марка БОАРОН | BOIRON
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 133 оценки)
4,39 лв.
Запази в любими Запази в любими

Thuya Occidentalis 9 CH представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, който се използва за лечение на проблеми свързани със синусите, ушите, носа и гърлото.

 

Действие:

Продуктът се препоръчва в случай на астма, синузит, ушни инфекци, възпалени сливици и бронхит. Туя Окциденталис се прилага в дерматологията в случаи на обриви, целулит, брадавици. Подходящ е и при гинекологични заболявания с неприятно течение, гонорея, цистит, абсцеси , хипертрофия на пикочния мехур и  на простатата, горещи вълни и инфекции на пикочните пътища. При храносмилателни проблеми, болки в ставите и неврологични заболявания.

 

Начин на употреба:

Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием.
Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. При брадавици (папиломи, кондиломи) - 10 гранули/седмица, системно Thuja Occidentalis 30 CH в продължение на 3 месеца, за да се излекува астма, която се влошава със студено  време   и повтарящи се или хронични бронхити. Абсцеси или полипи,  хипертрофия на пикочния мехур,  инфекции на простатата и пикочните пътища се третират с 1 седмична доза от туя 30  СH  в продължение на 3 месеца.
Във всички състояния Туя Окциденталис се предписва в зависимост от принципа на подобие в средни и високи разреждания (средни – 9СН, високи – 15 (30)СН) по 5 гранули 1 – 2 пъти на ден)

 

Състав:

Растителен - Западна туя, дърво на живота, сем. Кипарисови.


Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!