Трибестан 250 мг x60 таблетки Sopharma

Прод.код 2926 / Тегло 0.10 кг.

Марка
СОФАРМА | SOPHARMA
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 119 оценки)
38,59 лв.
Запази в любими Запази в любими

Трибестан 250мг x 60 таблетки Sopharma, e напълно естествен продукт, способен да върне либидото и половата стимулация при мъже и жени.

Той е изключително ефективен в третирането на импотентност, еректилна дисфункция, липса на чувствителност в интимните зони и много други неблагоприятни ефекти над половата система.

Ефектнивността на трибестан 250мг x 60 таблетки Sopharma

Поради своя естествен състав трибестан 250мг x 60 таблетки Sopharma много често се ползва като подпомагащо лекарства при инвитро процедури и опити за естествено забременяване.

Той води до хормонален баланс, като регулира наличието или липсата на полови хормони в организма на мъжете и жените.

Естествените съставки не натоварват черния дроб и бъбреците, а доставят огромно облекчение за организма, като премахват стресови фактори като неспособност за постигане на ерекция.

Произведено от Sopharma, този продукт има като основна съставка бабини зъби, или по-точно сух екстракт от надземната част на растението. Ефективността на Tribulus terrestris при съвкупното третиране на намалено либодо, е част от дългогодишна традиция.

Много народни лечители препоръчват бабини зъби на мъже и жени, които се опитват да заченат.

За да се усетят желаните ефекти от приемането на веществото, е нужно да приемате по 1-2 таблетки на ден, в минимален период от 90 дни.

Поради естествения произход на терапевтичното лекарство, е нужно насищане и натрупване на активните вещества.

Как ще ви помогне този продукт

Този продукт е най-ефективен при хора с липса на полова стимулация, ниско либидо или цялостна импотентност. Той също така има доста добри ефекти при облекчаването на климактеричните симптоми при жените.

Освен това Трибестан има доста голяма успеваемост и при дислипопротеинемия, което е генерално нарушение в обмяната на липидите. Има и доста добър ефект при намаляването на общия холестерол и липопротеините с ниска плътност.

За най-добри резултати, нашата препоръка е да се съветвате с вашия лекар, особено ако вече преминавате някакво терапевтично лечение за увеличаване на верилитета.

За повече информация, пълен списък със странични ефекти и препоръки за употреба, можете да се свържете с нас или да прочете листовката.

Наблегнете на спортуване, правилна диета и цялостно тонизиране на организма си, заедно с употребата на Трибестан, за най-добри резултати.

Безопасни избори и гарантирано качество само на AptekaMedea.bg

Много от изборите, които можете да направите в интернет са с неясен произход, само на места като AptekaMedea.bg може човек да се чувства сигурен от това, което пазарува.

Затова екипът ни прави всичко по силите си, за да ви предостави търсените продукти, но на по-ниска цена – за да имате лесен достъп до всички от нужда.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах