Траумил S, 50 таблетки

Прод.код 3895 / Тегло 0.09 кг.

Марка
ХИЛ | HEEL
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 112 оценки)
11,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

Търсите ефективно средство при болки в мускулно-скелетната система? Вярвате в силата на хомеопатията и се стремите да я прилагате за всеки един терапевтичен проблем, който може да се повлияе изключително положително, благодарение на чудните свойства на билките? Този продукт, който Ви представяме в AptekaMedea.bg може да се окаже точното попадение за Вас.

Какво е Траумил S и какво съдържа

Траумил S, 50 таблетки е хомеопатично лекарствено средство, което предоставя достъп до специално подбран билков комплекс, насочващ се към облекчаване на болките в мускулите и ставите.

Продуктът е представен под формата на малки таблетки, които са предназначени за смучене. Във всяка една опаковка се съдържат 50 таблетки, всяка от които съдържа предвидената доза от 14 мощни билки, действащи за терапевтично повлияване на симптомите на болка, оточност, нараняване, възпаления и изливи.

Сред билките, основни отговорници за благоприятния ефект на този хомеопатичен продукт срещу болката в мускулите и ставите са и: няколко вида ехинацея, планинска арника, невен, хамамелис, бял равнец, аконит, беладона, медицинска лайка, пореч, маргаритка и жълт кантарион.

Подробно съдържание на активните вещества:
Atropa belladonna - D4, 75 мг
Aconitum napellus - D3, 30 мг
Mercurius solubilis Hahnemanni - D8, 30 мг
Hepar sulfuris - D8, 30 мг
Chamomilla recutita - D3, 24 мг
Symphytum - D8, 24 мг
Arnica montana - D2, 15 мг
Calendula officinalis - D2, 15 мг
Hamamelis virginiana - D2, 15 мг
Achillea millefolium - D3, 15 мг
Bellis perennis - D2, 6 мг
Echinacea angustifolia - D2, 6 мг
Echinacea purpurea - D2, 6 мг
Hypericum perforatum - D2, 3 мг

Продуктът е регистрирано хомеопатично лекарство, следователно неговите терапевтични индикации не са определени. Ако въпреки употребата на продукта симптомите не се повлияват, е необходимо да се консултирате с лекар.

За какво се използва Traumeel S

Траумил S, 50 таблетки се използва за третиране на симптомите на лека до средна болка, които са предизвикани от травми и/или други възпалителни или дегенеративни процеси.

Затова той може да покаже благотворния си ефект в лечението на наранявания, изразяващи се в навяхване, разтягане, синини, натъртване, хематоми, фрактури на кости, кръвоизлив и др. Употребата на Трамуил S може да повлияе още възпаленията и симптомите свързани с тях, включително тези възникнали в областта на опорно-двигателната система, както и при артрози на ставите.

Прочетете листовката преди употреба. В нея се съдържа важна информация относно препоръчителния прием, възможните взаимодействия, странични ефекти, както и противопоказания.

Възползвайте се от страхотната цена на Трамуил С в AptekaMedea.bg и поръчайте още сега тази билкова ценност, която по алтернативен начин може да Ви помогне да се справите с болката и дискомфорта, свързан с възпаленията. Ние ще работим за своевременното доставяне на продукта и Вашата максимална удовлетвореност от поръчката, защото здравето на нашите клиенти е на първо място.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах