Тонзилотрен при проблеми с гърло и сливици, 60 таблетки, DHU

Прод.код 23631 / Тегло 0.20 кг.

Марка ДХУ | DHU
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 99 оценки)
10,59 лв.
Запази в любими Запази в любими

Тонзилотрен на немския хомеопатичен съюз DHU е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за лечение на остри и хронични рецидивиращи тонзилити, увеличаване на сливиците в детска възраст и лечение след хирургичното им отстраняване. Продуктът представлява комбинация от пет добре доказани отделни хомеопатични средства, която е особено подходяща за лечение на възпаления на лимфните жлези, обграждащи гърлото като остри фарингити, остри катарални или тонзиларни ангини, а също така и при оперативно отстраняване на сливиците (тонзилектомия). Останалите четири компонента на Тонзилотрен се допълват взаимно в лечението на подострите до хронични случаи, често придружени с формиране на мукус (слуз). Благодарение на синергетичния си ефект, осигурен от петте активни съставки, продуктът предлага висока ефективност през всички фази на възпалението от началните оплаквания до излекуване на рецидивите. Той има доказана клинична ефективност в лечението на увеличени сливици. Предлага се в опаковка по 60 таблетки за смучене.

Начин на употреба

  • Възрастни: При остри състояния се приемат по 1 - 2 таблетки на интервали от един час до максимум 12 таблетки дневно, докато не настъпи подобрение. За последващо лечение или при хронични тонзилити се приемат по 1-2 таблетки 3 пъти дневно.
  • Деца до 12 години: При остри състояния се приема по 1 таблетка на всеки два часа до максимум 8 таблетки дневно, докато не настъпи подобрение.

 

За последващо лечение или при хронични тонзилити се приема по 1 таблетка 3 пъти дневно. Приемайте таблетките половин час преди или след хранене и ги оставете да се разтопят в устата. За малки деца е препоръчително таблетките да се разтварят в малко вода.

Съставки

Тонзилотрен е комбинация от пет доказани отделни хомеопатични средства:

  • Atropinum sulfuricum (Атропинум сулфурикум) има положителен ефект при началните температурни фази, които включват зачервено гърло, подути сливици и характерни подтици за преглъщане.
  • Mercurius bijodatus (Меркуриус бийодатус) е особено подходящ за успокояване на сливиците, както и на лимфните жлези при фарингит.
  • Hepar sulfuris (Xenap сулфурис) има положително действие върху упоритите и повтарящи се възпаления, както и върху острите болки, които се разпростират към ушите.
  • Kalium bichromicum (Калиум бихромикум) спомага за преодоляване на трудностите с преглъщането, успокоява уголемените сливици и съдейства за премахване на полипите.
  • Silicea (Силицея) ускорява оздравителния процес при възпаленията и намалява податливостта към инфекции, чрез стимулиране на имунната система.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!