Подробно търсене

КЛОРАН | KLORANE БЕБЕ ТОАЛЕТНО МЛЯКО БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 200МЛ

Кат. номер 4561

Кратко описание
  КЛОРАН | KLORANE БЕБЕ ТОАЛЕТНО МЛЯКО БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 200МЛ Клоран бебе тоалетното мляко нежно почиства кожата на бебето, без да я изсушава.
Производител
ПИЕР ФАБЪР
Марка КЛОРАН
5 от 5 1 коментар(а)

Описание

 

КЛОРАН | KLORANE БЕБЕ ТОАЛЕТНО МЛЯКО БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 200МЛ

Клоран бебе тоалетното мляко нежно почиства кожата на бебето, без да я изсушава. Богато на екстракт от Невен Клоран, то намалява зачервяванията и успокоява раздразненията. Неговата хидратираща формула защитава и възстановява естественото физиологично равновесие на чувствителната кожа (хидратиращи агенти) и оставя кожата деликатно парфюмирана.

 

● Без парабени, без алкохол

● маслена текстура

● Хипоалергичен

● Тестван под педиатричен контрол

● на повърхностните слоеве на епидермиса

● Създаден и тестван за минимизиране рисковете от алергична реакция.

 

Препоръки:

Тоалетът трябва да е много старателен като почиствате дупето в посока отпред назад с помощта на памучен тампон, напоен със защитно тоалетно мляко Клоран бебе. Сменяйте редовно пелените на бебето, за да избегнете появата на зачервявания. Като превенция на подсичането при всяка смяна на пелени нанасяйте Защитен крем при смяна на пелени Клоран Бебе тоалетно мляко.

Начин на употреба

Нанесете с помощта на памучен тампон докато кожата остане чиста. Изплакнете с вода. Подсушете внимателно, без да забравяте гънките и областта на дупето.

Съставки

  • Невен - Клоран
1 коментар(а) за КЛОРАН | KLORANE БЕБЕ ТОАЛЕТНО МЛЯКО БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 200МЛ
5
от ,

Тоалетното мляко е доста добро!

(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 100 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 100кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели