Тавипек при риносуити и кашлица, с широколистна ландула, масло, 30 капсули

Прод.код 2867 / Тегло 0.04 кг.

Марка МОНТАВИТ | MONTAVIT
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 75 оценки)
11,49 лв.
Запази в любими Запази в любими

Тавипек е лекарствен продукт, създаден на основата на билкови суровини, който се използва за облекчаване на състоянието при кашлица и симптоми на риносинузит. Лекарството се предлага без лекарско предписание и може да бъде закупено и онлайн през формата за поръчка на AptekaMedea.bg

Какво представлява и за какво се използва Тавипек Капс х 30

Една опаковка от Тавипек Капс х 30 се състои от 3 блистера с общо 30 150-милиграмови стомашно-устойчиви меки капсули. За своя лечебен ефект Тавипек разчита на един основен активен компонент, а именно масло от Широколистна лавандула - Spicae aetheroleum.

Тавипек се използва за улесняване на отхрачването и подпомагане антибиотична терапия при възпаления и разширение на бронхиалните пътища, кашлица на пушача и възпалени синуси. Активното вещество е изцяло на растителна основа и предлага мощно естествено действие в борбата с изброените симптоми чрез повишаване на неспецифичните защитни сили на тялото.

Стомашно-устойчивите таблетки се резорбират директно в тънките черва за предотвратяване на стомашен дискомфорт.

Продуктът е неприложим при деца на възраст под 12 години. Прочетете листовката преди да преминете към употреба на лекарството.

Препоръки за употреба: да се приемат по 2 капсули 3 пъти на ден, половин час преди хранене.

Ако търсите чист продукт на натурална основа, който предлага естествено подсилване на организма от природата, то Тавипек е вашето средство за справяне с кашлицата и синузита.

Какво действие да очаквате при употреба на Тавипек Капс х 30

Тавипек Капс х 30 е ефективно билково средство, което показва следното действие:

  • Облекчава влажната кашлица;
  • Повлиява благоприятно симптомите при бронхит и синузит;
  • Мощно подпомага отхрачването;
  • Допринася за втечняване на гъстата секреция;
  • Има изразен антимикробен ефект;
  • Действа муколитично, антисептично и успокояващо.

Вирусите предизвикват образуване на гъст секрет по стените на дихателните пътища, който спира естествения почистващ процес на лигавицата и довеждат до нейното увреждане. Тавипек действа именно чрез разрушаване на бактериите, полепнали по лигавицата, което довежда до втечняване на секрета, възстановяване на ресничките на лигавицата и подновяване на нормалния процес на почистване.

Търсите лекарствен продукт на натурална основа, който да се справи успешно с отпушването на носа и изчистването на бронхите, предлагайки действието на ефективен секретолитик? Може да поръчате още сега Тавипек на достъпна цена от AptekaMedea.bg, а ние ще се погрижим за навременната доставка.

Аптеки „Медея“ предлагат голям набор от лекарствени продукти на растителна основа, , включително и други препарати за лечение на кашлица и простудни заболявания, които може да разгледате на нашия сайт.

Медея – правилният избор за здраве, красота, увереност и тонус.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах