Табекс за отказване от тютюнопушене, 1.5мг, 100 таблетки

Прод.код 4215 / Тегло 0.06 кг.

-5%
Марка
СОФАРМА | SOPHARMA
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 106 оценки)

Regular Price: 39,19 лв.

Special Price 37,23 лв.

Запази в любими Запази в любими

Искате ли да се погрижите за своето здраве? Ако сте пушач, един от най-добрите начини да го направите е да откажете пушенето. Вече сте пробвали многобройни пъти, но усилията Ви са се оказали недостатъчни в борбата с вредния навик? Тук може да намерите ефективно средство за борба с тютюнопушенето, което да задоволи никотиновия Ви глад и да Ви помогне най-после да се отървете от порока, действащ срещу Вашето лично здраве.

Какво представлява Табекс и на какво се дължи действието му

Табекс за отказване от тютюнопушене, 1.5мг, 100 таблетки е лекарствено средство, което се отпуска без лекарско предписание. То е представено под формата на филмирани таблетки, всяка от които съдържа активното вещество наречено цитизин (cytisine) – 1.5 мг.

Цитизинът е алкалоид, извлечен от растителния вид Cytisus Laburnum. Тази съставка се препоръчва за овладяване на никотиновата зависимост, тъй като що се отнася до химически строеж, тя наподобява на никотина и лобелина. Когато попадне в организма, цитизинът се свързва с никотиновите рецептори и по този начин оказва ефективна превенция за свързването на никотина с рецепторите и стимулирането на централната допаминова система.

Проучванията показват, че цитизинът е леснодостъпно изгодно средство за прекратяване на тютюнопушенето за в бъдеще. Оралният цитизин осигурява пик на концентрацията на веществото около два часа след приема, а процесът на метаболизирането му от организма облекчава работата на бъбреците и намалява риска от лекарствени взаимодейства.

Какви са ползите от употребата на Табекс

Табекс за отказване от тютюнопушене, 1.5мг, 100 таблетки действа за:

  • Подпомагане постепенното отказване от пушене на тютюн;
  • Превенция на никотиновата абстиненция;
  • Елиминиране на дискомфорта и възможната негативна симптоматика, предизвикана от прекратяването на тютюнопушенето;
  • Контролиране на никотиновия глад;

Ако страдате от хроничен никотизъм и Ви е трудно да се откажете от тютюнопушенето, Табекс може да улесни процеса, така че успешно да прекратите за в бъдеще този изключително вреден навик. В нашите физически аптеки, както и в онлайн аптеката ни AptekaMedea.bg може да намерите този продукт на достъпна цена, който може да се окаже точно онова побутване, от което сте имали нужда, за да спрете с пушенето.

Това е лекарствен продукт и е важно да изчетете цялата листовка, преди да предприемете неговия редовен прием. В нея ще намерите и възможните взаимодействия, случаите, в които не се препоръчва той да се използва, както и препоръчителната дозировка. Продуктът е предназначен за употреба само от лица, навършили 18-годишна възраст.

Може да се доверите на аптеки Медея. Ние сме опитни експерти, задвижвани от желанието да даряват здраве и красота на достъпни цени. Освен това поръчвайки от AptekaMedea.bg може да се възползвате от нашата експресна доставка за гр. София и в рамките на до 3 часа да получите поръчаните от Вас продукти.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах