Магнезий + Б Комплекс, 20 ефервесцентни таблетки, Supravit

Прод.код 3791 / Тегло 0.12 кг.

Марка СУПРАВИТ | SUPRAVIT
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 135 оценки)
5,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

Magnesium + B-complex е хранителна добавка под формата на ефервесцентни таблетки, която подкрепя здравето на мускулната и нервната система. Тя има благоприятно действие и се справя със симптоми на стрес, умора, нервно напрежение и физическо натоварване. Магнезий + B комплекс предоставя енергия за ума и тялото, като подкрепя нормалната психична функция. Магнезият и витамините от група В допринасят за електролитния баланс, протичането на метаболизма и производството на енергия и сърдечната функция. Хранителната добавка се препоръчва при физическо, умствено и емоционално натоварване, стрес, умора, мускулни крампи и ПМС. Добавката е с натурални аромати и оцветители, но не съдържа аспартам.

Supravit е марка на компания Kendy Pharma, която е водеща и с дългогодишен опит в развитието, производството и реализацията на хранителни добавки. Тя

разполага с най-съвременна и модерна техника, като произвежда добавки с чисти витамини, по най-модерна швейцарска технология.

Продукта се предлага в опаковка от 20 ефервесцентни таблетки.

Характеристики на Магнезий + Б Комплекс, 20 ефервесцентни таблетки, Supravit

  • Под формата на ефервесцентни таблетки;
  • Поддържа на нормалната психична функция;
  • Допринася за електролитния баланс;
  • Намалява чувството за отпадналост и умора;
  • Грижи се за протичането на метаболизма и производство на енергия;
  • Благоприятства функционирането на нервната система и мускулите.

AptekaMedea.bg с ефективно решение за здравето на организма!

Магнезият е жизненоважен минерал, който допринася за електролитния баланс, за протичането на метаболизма и производството на енергия, за функционирането на нервната система, на мускулите, за поддържането на нормалната психична функция. Той взема участие в повече от 300 процеса в човешкия организъм и за това е толкова важно, да набавяте нужното количество от него в организма. Всяка таблетка от Magnesium + B-complex на Supravit съдържа: Магнезий, Витамин В6, Витамин В2, Витамин В1 и Витамин В12. За това нашите експерти от Аптека Медея Ви препоръчват да приемате Магнезий + Б Комплекс, 20 ефервесцентни таблетки, Supravit.

В нашата онлайн аптека ще откриете богата гама от висококачествени продукти на ниски цени! За бърза и удобна доставка поръчайте от AptekaMedea.bg

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка на ден, разтворена в 200мл. вода.

Важно:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, което е недостъпно за деца.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах