Калций и магнезий с цинк и витамин D3, 20 ефервесцентни таблетки, Supravit

Прод.код 5895 / Тегло 0.12 кг.

Марка СУПРАВИТ | SUPRAVIT
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 139 оценки)
5,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

CaMaZnD3 + Vitamin С е хранителна добавка под формата на ефервесцентни таблетки, която съдейства за здравето и красотата на костите, косата, кожата, ноктите и зъбите. Комплексът от минерали калций, магнезий и цинк, в комбинация с витамин D3 и витамин С, поддържа в добро здраве костите и зъбите, като предпазва организма от развитието на остеопороза. Приемът на добавката подобрява работата на нервната система, метаболизма, имунитета и производството на енергия в организма. Калций и магнезий с цинк и витамин D3 + витамин C е продукт, който усилва защитните сили на организма за справяне с инфекциозни заболявания, а за дамите осигурява необходимите вещества за красота, която идва отвътре. Хранителната добавка се препоръчва при физически натоварвания, активно спортуващи, отпадналост и умора, при вегетариански режим на хранене и бременност. Продуктът е с натурални аромати и оцветители, но не съдържа аспартам.

Supravit е марка на компания Kendy Pharma, която е водеща и с дългогодишен опит в развитието, производството и реализацията на хранителни добавки. Тя

разполага с най-съвременна и модерна техника, като произвежда добавки с чисти витамини, по най-модерна швейцарска технология.

Продукта се предлага в опаковка от 20 ефервесцентни таблетки.

Характеристики на Калций и магнезий с цинк и витамин D3, 20 ефервесцентни таблетки, Supravit

  • Под формата на ефервесцентни таблетки;
  • Действа благоприятно върху нервната система;
  • За поддържане в добро здраве костите и зъбите;
  • Предпазва от развитие на остеопороза;
  • Грижи се за здравето на косата и ноктите;
  • Подобрява състоянието на кожата;
  • Не съдържа аспартам.

AptekaMedea.bg с ефективно решение за здравето на организма!

CaMaZnD3 + Vitamin С съдържа оптималното отношение на витамини и минерали, които осигуряват максимална им абсорбация от организма. Всяка таблетка от CaMaZnD3 + Vitamin С на Supravit съдържа: Калций, Магнезий, Витамин C, Цинк и Витамин D3. За това нашите експерти от Аптека Медея Ви препоръчват да приемате Калций и магнезий с цинк и витамин D3, 20 ефервесцентни таблетки, Supravit.

В нашата онлайн аптека ще откриете богата гама от висококачествени продукти на ниски цени! За бърза и удобна доставка поръчайте от AptekaMedea.bg

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка на ден, разтворена в 200мл. вода.

Важно:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, което е недостъпно за деца.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах