Подробно търсене

БИОТОНА | BIOTONA БИО СУПЕР ФИБРИ 300ГР

Кат. номер 79748

25%
Кратко описание
Съществуват 2 основни вида фибри - разтворими и неразтворими.
Производител
КИЙФАРМ БЕЛГИЯ
Марка БИОТОНА
0 от 5

Regular Price: 25,19 лв.

Special Price 18,89 лв.

Валидна до 30.04.2019
Запази в любими

Описание

Съществуват 2 основни вида фибри - разтворими и неразтворими. Разтворимите допринасят за подобряване функциите на червата и осигуряват чувство за ситост. Неразтворимите регулират перисталтиката. Главната съставка на продукта са изцяло натурални диетични фибри, добити от Гума Арабика (Accacia senegal tree), 90% от които са разтворими под формата на арабиногалактан (полизахарид). Той е изключителен имуностимулатор и поддържа нормалната чревна миклофлора. Биотона Био Супер Фибри съдържа още неразтворими фибри от кокосово брашно, конопени семена и листа от кактусова смокиня. Сушените плодове от Африкански Баобаб, които също са важна активна съставка в продукта, са богати на разтворими и неразтворими фибри, витамини, минерали и други фитонутриенти. Биотона Био Супер Фибри съдържа и Псилиум – индийски живовляк. Той също е богат на фибри. Много полезни са при запек, синдром на раздразненото черво и диария.

 

Състав:

Биотона Био Супер Фибри – гума арабика, семена от коноп, натрошен кокос, листа от кактусова смокиня, пулпа от баобаб, псилиум хуск, Organic Culture***.

 

Опаковка: 300 гр.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели