Спазмалгон при коремни болки и спазми, таблетки х 20, Teva

Прод.код 2836 / Тегло 0.02 кг.

Марка АКТАВИС ОТС | ACTAVIS OTC
Оценка на продукта
4.45 от 5 ( 71 оценки)
6,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Спазмалгон при коремни болки и спазми, таблетки х 20, Teva е добре познат на мнозина продукт, най-вече характеризиран със своята ефективност при отстраняването на стомашни болки и дискомфорт.

Ако, при менструация, страдате от коремни болки, има голяма вероятност вече да сте посягали към Спазмалгон, затова екипът на AptekaMedea.bg ви предоставя този продукт на по-добра цена от всякога.

Какво представлява Спазмалгон ТБ X 20

Спазмалгон е лекарствен продукт с успокоителен ефект, което се използва за третирането на симптомите на коремни болки и спазми, стомашни и чревни колики и болезнена менструация. Той е изключително ефикасен поради своята активна съставка метамизол натрий.

Особеното при Спазмалгон ТБ X 20 е, че предоставя на оплакващия се от болки, бърз начин да се справи с леки и силно изразени болки и доскомфорт в областта на корема и стомага.

Пълния състав на една таблетка Спазмалгон, е:

  • Метамизол натрий;
  • Питофенонов хидрохлорид;
  • Фенпивериниев бромид;
  • Лактоза монохидрат;
  • Пшенично нишесте;
  • Желатин;
  • Талк;
  • Магнезиев стеарат;
  • Натриев хидрогенкарбонат.

Благодарение на него, този лекарствен продукт без лекарско предписание, има както болкоуспокояващ ефект, така и успокоителен ефект над гладката мускулатура. По този начин можете да прекратите стомашни крампи и болките от менструация за кратък период от време.

Защо да изберете лечение на стомашни болки с това лекарство

Този продукт може да бъде ефикасен не само при стомашен дискомфорт, но и при бъбречно каменна болест и възпалителни заболявания на пикочните пътища. Има и доста осезаем успокоителен ефект при стомашни и чревни колики, жлъчно-каменна болест, дискинезия на жлъчните пътища.

Приложението на този препарат се препоръчва за лица над 15 годишна възраст, като основното съображение е да се взима само по една таблетка наведнъж, без значение колко е остра болката.

Ефектът на лекарството трябва да се усети до 1 час, ако болките се увеличават или няма осезаема разлика в усещането след прием на Спазмалгон, е добре да се консултирате с лекар.

Избягвайте желанието да приемете повече от една таблетка Спазмалгон наведнъж, особено при юноши над 15 годишна възраст. Допустимата дневна доза е до 6 таблетки, като след първоначалния прием можете да приемете следващата си доза минимално след 1 час.

Кое отличава AptekaMedea.bg от останалите

Това, което ни прави по-различни от останалите, са непрестанните ни усилия да подобрим не само своята селекция от продукти, но и да предоставим всичко налично на добра цена.

Ние също така създадохме онлайн портал, с който можете да пазарувате от удобството на дома си, както и да получите професионална консултация относно прием на лекарства и специфично поведение при прием на специализирани лекарствени продукти.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах