Подробно търсене

СОЛПАДЕИН ЕФ.ТБ Х 12

Кат. номер 2831

Кратко описание
СОЛПАДЕИН разтворими таблетки (Solpadeine Soluble Tablets) съдържат парацетамол, кодеин фосфат и кофеин, и са предназначени за облекчаване на лека до силна болка, понижаване на температура и предотвратяване на симптоми на простуда и грип.
Производител
ОМЕГА ФАРМА
Марка ОМЕГАФАРМ
0 от 5
6,69 лв.
Запази в любими

Описание

СОЛПАДЕИН разтворими таблетки (Solpadeine Soluble Tablets) съдържат парацетамол, кодеин фосфат и кофеин, и са предназначени за облекчаване на лека до силна болка, понижаване на температура и предотвратяване на симптоми на простуда и грип.

 

Действие:

При лека до силна болка като мигрена, главоболие, ревматични и менструални болки, зъбобол, невралгия, също така за намаляване симптоми на простуда, грип, възпалено гърло, както и при висока температура. Парацетамолът е аналгетик и антипиретик, който понижава температурата и успокоява болката. Кодеин фосфатът и кофеина са аналгетици, които засилват обезболяващото действие.

 

 

 

Опаковка: 12 бр разтворими таблетки.

 

Начин на употреба

За перорално приложение

 

Не приемайте СОЛПАДЕИН разтворими таблетки, ако сте алергични към кодеин, парацетамол и кофеин.

 

Лекарственият продукт съдържа кофеин, за това не се препоръчва приемането на големи количества кафе, чай или други напитки, съдържащи кофеин.

 

Да не се пие повече от 10 дни, без консултация с лекар.

 

Възрастни и деца над 12 години: В интервали не по-кратки от 4 часа, в не по-малко от половин чаша вода се разтварят една до две таблетки. Лекарството се пие не повече от четири пъти на ден. 

Възрастни: Да не се взимат повече от 8 таблетки за 24 часа.

Деца на и над 12 г.: Да не се взимат повече от 6 таблетки за 24 часа.

Деца под 12 години: Не се препоръчва при деца под 12 години.

Ако приемете прекалено много, дори и да се чувствате добре, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Редовната употреба за дълго време може да доведе до безпокойство и раздразнителност когато се спре приема на Солпадеин, поради съдържанието на кодеин. Предозирането с парацетамол може да причини увреждане на черния дроб.

 

 

Съставки

Във всяка кутия има 12 таблетки, които съдържат:
 • парацетамол 500 mg
 • кодеин фосфат 8 mg
 • кофеин 30 mg
Помощни вещества:
 • натриев бикарбонат
 • сорбитол (Е420)
 • натриев захарин
 • натриев лаурил сулфат
 • лимонена киселина
 • натриев карбонат
 • поливидон
 • течен силикон
 • пречистена вода
Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели