Подробно търсене

СОЛПАДЕИН КАПС Х 12

Кат. номер 2832

Кратко описание
СОЛПАДЕИН капсули (SOLPADEINE capsules) се отпускат без лекарско предписание и се препоръчват за понижаване на висока температура, за облекчаване на слаба до средно изразена болка и повлияване на симптоми на простуда и грип.
Производител
ОМЕГА ФАРМА
Марка ОМЕГАФАРМ
5 от 5 4 коментар(а)
5,89 лв.
Запази в любими

Описание

СОЛПАДЕИН капсули (SOLPADEINE capsules) се отпускат без лекарско предписание и се препоръчват за понижаване на висока температура, за облекчаване на слаба до средно изразена болка и повлияване на симптоми на простуда и грип. Капсулите СОЛПАДЕИН (Solpadeine) съдържат три активни съставки: парацетамол, кодеин и кофеин.

Начин на употреба

Не приемайте други лекарства съдържащи парацетамол.

СОЛПАДЕИН капсулите съдържат кофеин. Ако сте алергични към парацетамол, кодеин и кофеин, не приемайте капсулите.

Консумирането на кафе, чай и други напитки с високо съдържание на кофеин не е преопоръчително.

За перорално приложение.

Прием при възрастни и деца над 12 годишна възраст:  Приемат се една до две капсули солпадеин в интервал от минимум 4 часа, не повече от 4 пъти на ден.

Възрастни: не повече от 8 капсули дневно

Деца под 12г. : не се препоръчва за деца под 12 години.

Деца над 12г. : не повече от 6 капсули на 24 часа

Да не се превишава препоръчителната днвена доза.

Ако приемете прекалено много, дори и да се чувствате добре, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Редовната употреба за дълго време може да доведе до безпокойство и раздразнителност когато се спре приема на Солпадеин капсули, поради съдържанието на кодеин. Предозирането с парацетамол може да причини увреждане на черния дроб.

 

Съставки

  • кодеин фосфат 8 mg;
  • кофеин 30 mg.
  • парацетамол 500 mg;
  • царевично нишесте
  • магнезиев стеарат
  • титаниев диоксид (Е171)
  • еритрозин (Е127)
  • патент синьо (Е131)
  • хинолин жълто (Е104)
  • желатин
Тагове: солпадеин капсули ⁄ солпадеин капсула ⁄ солпадеин капс ⁄ solpadeine ⁄ solpadeine capsules ⁄ solpadein kapsuli ⁄ solpadein kapsula ⁄ solpadein caps ⁄ solpadeine caps ⁄ солпадеин
4 коментар(а) за СОЛПАДЕИН КАПС Х 12
5
от ,

Сулпадеин капс са си силнички дааа, ама и действат!

5
от ,

Solpadein tabletkite sa dosta silni obachi! vnimavaite

5
от ,

Солпадеин капсулите определено са много по-добри от подобните му!

5
от ,

Страхотен продукт! Помага и при най-тежките настинки зимата! Много съм доволна!

(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 1,00кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка без значение стойността на покупката над 1,00 кг. и до 100кг.  –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели