Подробно търсене

СМЕКТА ГО САШЕ Х 12

Кат. номер 80012

9%
Кратко описание
Smecta Go е високоефективна и бързодействаща формула, която спира и лекува остра диария, хронична диария и стомашна болка.
Производител
ИПСЕН
0 от 5

Regular Price: 10,79 лв.

Special Price 9,79 лв.

Валидна до 31.08.2018
Запази в любими

Описание

Smecta Go е високоефективна и бързодействаща формула, която спира и лекува остра диария, хронична диария и стомашна болка. Лечението на остра диария при деца трябва да се комбинира с прилагането на орален разтвор за рехидратиране, за да се предотврати дехидратация (загуба на течност).Smecta Go е под формата на готова за пиене суспензия в сашета,  което позволява удобен прием без вода, за максимално бързо приложение и облекчение на стомашните болки.

 

Начин на употреба:

За деца от 8 до 15 години – 2 сашета първоначално, след това по 1 саше след всяко течно изхождане, до 4 сашета на ден.За възрастни и деца над 15 години – 2 сашета първоначално, след това по 1 саше, след всяко течно изхождане, до 6 сашета на ден.

Опаковка: 12 сашета

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели

Други продукти от ИПСЕН

СМЕКТА ГО САШЕ Х 12 9%

Regular Price: 10,79 лв.

Special Price 9,79 лв.

Валидна до 31.08.2018
СМЕКТА ГО САШЕ Х 12 Купи