Подробно търсене

СМЕКТА ГО САШЕ Х 12

Кат. номер 80012

Кратко описание
Smecta Go е високоефективна и бързодействаща формула, която спира и лекува остра диария, хронична диария и стомашна болка.
Производител
ИПСЕН
0 от 5

Описание

Smecta Go е високоефективна и бързодействаща формула, която спира и лекува остра диария, хронична диария и стомашна болка. Лечението на остра диария при деца трябва да се комбинира с прилагането на орален разтвор за рехидратиране, за да се предотврати дехидратация (загуба на течност).Smecta Go е под формата на готова за пиене суспензия в сашета,  което позволява удобен прием без вода, за максимално бързо приложение и облекчение на стомашните болки.

 

Начин на употреба:

За деца от 8 до 15 години – 2 сашета първоначално, след това по 1 саше след всяко течно изхождане, до 4 сашета на ден.За възрастни и деца над 15 години – 2 сашета първоначално, след това по 1 саше, след всяко течно изхождане, до 6 сашета на ден.

Опаковка: 12 сашета

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели

Други продукти от ИПСЕН