Подробно търсене

ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 КАЛЦИУМ ФЛУОРАТУМ D4 МАЗ 50ГР DHU $

Кат. номер 79275

Кратко описание
ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 КАЛЦИУМ ФЛУОРАТУМ D4 МАЗ 50ГР ДХУ    Крем № 1 -  той може да направи твърдото меко, а мекото да заздрави.
Производител
ДХУ
Марка ДХУ | DHU
0 от 5
14,99 лв.
Запази в любими

Описание

ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 КАЛЦИУМ ФЛУОРАТУМ D4 МАЗ 50ГР ДХУ

 

 Крем № 1 -  той може да направи твърдото меко, а мекото да заздрави. Използва се при разширени вени за укрепване на вените. При  мазоли имаме загрубяване на кожата и тук кремът  се използва, за да направи кожата по-мека и да облекчи състоянието.

Област на приложение

Твърди брадавици

Зарастнали рани с белези и втвърдяването им,

Артритно изменени стави

Втрърдени лимфни възли  след простуда

Втвърдена млечна жлеза след възпаление

Капсуловани кожни втвърдявания ( например след  рана от ухапване или от ужилване от насекоми) , липоми, при твърда гуша при проблеми с щитовидната жлеза

Мазоли на краката и ръцете, напукана твърда кожа

При срастнали нокти

Хронични загноявания на нокътното легло

Образуване на бръчки

Отпусната съединителна тъкан

Слаби мускули,

Отслабване на органи,

Разрастване на вените при разширени вени ( но не се прилага при възпалени разширени вени)

При хемороиди и дори при хемороидни възли  с големината на грахово зърно, анална екзема, изкълчване поради деформация на ставите или тяхното недоразвиване

Отпускане на мускулите,  отпускане на коремната стена след бременност или лечение за отслабване, бучене в ушите, причинено от артериосклероза , втвърдена сънна артерия при артериосклероза, общо при козметични процедури.

При мъже крем № 1 е подходящо да се нанася след бръснене.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели