Подробно търсене

СЕРАПЕПТАЗА 40000 Х 90 Д-Р БЕСТ

Кат. номер 76143

10%
Кратко описание
Имате или постоянни възпаления на горните дихателни пътища? Това води до дискомфорт по всяко време? Ето ви решение на проблема: ““ представя своите веган капсули „Серапептаза“, които допринасят за поддържката на синусите да бъдат здрави, както и за функциите на дихателните пътища и за здрава .
Марка Д-Р БЕСТ
0 от 5

Regular Price: 46,49 лв.

Special Price 41,79 лв.

Валидна до 28.02.2018

Описание

Имате или постоянни възпаления на горните дихателни пътища? Това води до дискомфорт по всяко време? Ето ви решение на проблема: ““ представя своите веган капсули „Серапептаза“, които допринасят за поддържката на синусите да бъдат здрави, както и за функциите на дихателните пътища и за здрава . Те помагат за разтварянето на твърдите протеинови частици, които предизвикват нежелани и странични реакции от токсини, съединителна тъкан, кръвни съсиреци и кисти.

„Серапептаза“ капсули са протеолитични , които произлизат от вида бактерии „Серетиа“ - щам E15, изучавани повече от 40 години от най – добрите специалисти. Понеже тези капсули могат лесно да се разрушат от стомашните киселини, „Доктор Бест“ използва „Serrateric™“: това е покритие, което предпазва ензимите от стомашните киселини, докато достигнат до червата и по този начин се засилва тяхната абсорбция. Не съдържат глутен,  ГМО. Подходящи за вегетарианци и вегани.

Как работи „Серапептаза“?

Лигавицата е тънък тъкънен слой или епител, чиито линии на кухите структури на човешкия организма се отварят към повърхността, също като горните дихателни пътища. Те отделят малко количество вискозен флуид наречен слуз, който всъщност е комплекс от вискоеластичен гел, който смазва и овлажнява повърхностите на кухината. Като част от нормалната, здравословна физиологията на човека, слузта е първата линия на защита в носа и белите дробове, която улавя вдишания прах, замърсители и други потенциално вредни агенти като. Протеолитични ензими като „Серапептаза“ са създадени да се борят срещу неподходящите протеинови комплекси в слузта. Това допринася за поддържане на здравословен баланс между вискозитета на слуз /еластичност/ и комфорта на дихателните пътища, свързан с лигавиците на дихателната система. Като протеолитични ензими, тези капсули помагат за бързото разтваряне на нежеланите твърди частици от протеини, включително съединителна тъкан и кръвни съсиреци. 

Защо трябва да се използва вегетативните капсули на „Доктор Бест“?

Когато тялото ви произвежда прекалено много слуз, той може да направи синусите ви да се чувстват "запушени", което причинява дискомфорт в тях или в дихателните пътища. „Серапептаза“ разгражда неподходящите комплекси в слузта. Това води до по-благоприятното отпушване на носните и бронхиални пътища и по този начин се пречиства цялата дихателна система.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ: Приемайте между 1 и 3 капсули на ден между храненията.

СЪСТАВ: Калций (Сератерик) – 25 mg., Серапептазен ензим – 40 000р серопептазни активни единици, целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

ВНИМАНИЕ: Да не се превишава препоръчаната ДНЕВНА доза! Да се пази делеч от деца!

ОПАКОВКА: 90 веган КАПСУЛИ.

Koмпанията „Доктор Бест“ е основана през 1990 г.. Тя предлага повече от 200 вида хранителни добавки, чиито създател – физик се основава на науката, като предлага продукти, направени с маркови съставки, които са внимателно проучени и тествани за най-високите стандарти за качество.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели