Подробно търсене

СЕЛЕН 200МКГ Х 180 Д-Р БЕСТ

Кат. номер 76139

Кратко описание
"" с участието на SelenoPure 180VC на " е силен , който помага да намалите оксидативния стрес и поддържа имунната система.
Марка Д-Р БЕСТ
0 от 5
49,89 лв.
Бърза поръчка
Запази в любими

Описание

"" с участието на SelenoPure 180VC на " е силен , който помага да намалите оксидативния стрес и поддържа имунната система. Той е отличен, високобионаличен източник на дрожди. Продуктът не съдържа глутен, соя и ГМО. Подходящ за вегетарианци и вегани.

Някои научни доказателства (FD) показват, че консумацията на Селен може да намали риска от някои форми на рак, но това доказателство не е подтвърдено. 

Как работи?

"Селенът" има отлични антиоксидантни свойства като помога да се разрушат свободните радикали в огранизма от вредни клетки и ДНК. Свободните радикали са нестабилни молекули от токсини на околната среда или странични продукти от метаболизма на човешкото тяло. Селенът действа като кофактор на глутатион пероксидаза, антиоксидантен, защитен ензим на системата. Глутатион пероксидази катализира намаляването на токсичнич за тялото водороден пероксид който се използва за редуцирането на  глутатион. По-малко случаи на рак са открити в географски райони с почви, където се отглеждат зеленчуци, богати на селен. В проучвания върху хората, селеновите витамини и добавки предизвикват до 32% увеличение на нивото на  глутатион в кръвта. 

Защо трябва да приемам "Селен" участието SelenoPure® на "Доктор БЕСТ"?

Селенът е един от хранителните вещества, известни, че имат антиоксидантни свойства, което означава, че той играе ключова роля в химични реакции, които спират свободните радикали от вредни клетки и ДНК.  Използвайте продукта на "БЕСТ". Той е патентован и с висока бионаличност на  L-селенометионин формата, смесена с USP клас. Това е минерал, който приемайки ежедневно, ние поддържаме здрави нормалните функции и баланса на тялото. Той лекува заболявания на щитовидната жлеза, псориазис, атрит, проблеми с очите.  

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Приемайте по 1 капсула веднъж на ден, с или без храна.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчителния дневен прием! Съхранявайте на сухо и прохладно място. Пазете далеч от деца! Продукт, предназначен само за възрастни!

СЪСТАВ: Селен без мая(L-селенометионин от SelenoPure®) – 200 μg., Калций (като двуосновен калциев фосфат от SelenoPure®) – 11,74 mg., Целулоза, модифицирана целулоза (вегетариански капсула), силициев диоксид.

ОПАКОВКА: 180 веган капсули х 200 мг. 

Компания „Доктор БЕСТ“ е основана през 1990 г. в САЩ. Тя предлага над 200 вида хранителни добавки и витамини, съставени от висококачествени материали. Експертите - физици са използвали минерални съставки и производни на (цГМФ), специално проучени и минали редица тестове. Продуктите укрепват и поддържат човешкия организъм и се препоръчват в цял свят. 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели