Седатиф ПС при тревожна напрегнатост, раздразнителност, емоционална лабилност, безсъние, 40 таблетки, Boiron

Прод.код 2799 / Тегло 0.02 кг.

Марка БОАРОН | BOIRON
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 133 оценки)
8,39 лв.
Запази в любими Запази в любими

Натрупаният стрес в тялото може да се отрази на изключително негативно на организма и да допринесе за отслабването на имунната система, тонусът на тялото и дори до сърдечни проблеми.

Затова има естествени хомеопатични продукти като Седатиф ПС ТБ X 40, които да ни помогнат с нервното неспокойство и цялостната тревожност.

Предимството на Седатиф, е че това е напълно естествен продукт, който предоставя силен и осезаем успокояващ ефект, без негативните странични ефекти на популярните фармакологичните лекарствени препарати.

Какво представлява Седатиф ПС ТБ X 40

Седатиф ПС ТБ X 40 е изключително безопасен, непрестрастяващ, успокоителен препарат направен от множество естествени растителни съставки.

Това е продукт с доказан безопасен и неангажиращ за тялото успокояващ ефект, и може да се ползва дори при деца от 1 годинка нагоре.

Той може да третира лабилност, безсъние, безпокойство, емоционален дисбаланс и други неприятни емоционални състояния.

Отговаря на най-скорошните изисквания за хомеопатични препарати и се класира на челни позиции като един от най-ценените и ползвани продукти от класа си.

Неговото приложение зависи от естеството на дисбаланс, като е важно, преди употреба, да се консултирате с вашия личен лекар и да прочетете листовката.

Защо да изберете точно това лекарство

Причината да изберете това лекарство за себе си, член на семейство като дете или възрастен, е неговата ефективна и щадяща организма формула.

Много от фармакологичните вещества, за които се изисква лекарско предписание, имат изключително тежък ефект на организма и по-точно черния дроб.

Този естествен, хомеопатичен успокоителен препарат, успешно предоставя успокояващия ефект, който търсите, без да натоварва организма и да води до бавно нарушаване на баланса в тялото.

Това е и причината този продукт да може да се ползва безопасно дори при деца на 1 година, което е изключително рядко срещано явление.

Основните му съставки са:

  • Aconitum napellus 6 СН 0.5 mg;
  • Belladonna 6 СН 0.5 mg;
  • Calendula officinalis 6 CH 0.5 mg;
  • Chelidonium majus 6 CH 0.5 mg;
  • Abrus precatorius 6 CH 0.5 mg;
  • Viburnum opulus 6 CH 0.5 mg.

Това са екстракти от различни части на растения с вариращ успокоителен ефект над организма. Тяхното успешно приложение води до отпускане на нервите и отстраняване на симптомите на стрес над организма, което премахва и натрупването на кордезол в мускулите.

Когато имате нужда от сигурност избирате AptekaMedea.bg

Става ли дума за душевно и умствено спокойствие, най-важното е да се натъкнете на правилната помощ, в това число и правилните лекарства.

Екипът на AptekaMedea.bg полага огромни усилия да ви осигури достъп до най-качествените и безопасни продукти, на достъпна цена, за да може всеки в да намери помощта, от която има нужда.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах